Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo meni više liči na kavade nego na kanabis :P hahaha
Da rezimiramo: 5 čašica od jogurta, 1 lit zemlje, 3-4 travke, 1 kartonska kutija kao "poslovni prostor" i eto ti "laboratorija"
hehe, laboratorija koja može proizvesti 5X40 gr = 200 gr budova (otprilike 4 mjeseca treba da naraste) cijena 200 gr na ulici da prodaješ gr 10 KM je 2000KM Lopovska sedmorka na vlasti pokra milijarde a njima niko ništa već se fataju amateri koji uzgajaju MJ....i to nekoliko biljki koje su apsolutno beznačajne koliko su vutre popuši dnevno u BiH. U BiH se popuši barem 10 KG dnevno a ovim likovima bi trebalo 50 uzgoja po 5 biljki da bi napravili 10 KG budova. 50 X 4 mjeseca = 200 mjeseci a to je 16,6 godina uzgoja ! Ova ekipa što je pala je čisto zamazivanje očiju od lopvske policije koja dnevno kroz korupciju obrne hiljade maraka . Koja je ovo usrana lopovska država sa kriminalističkom vladajućom sedmorkom koja opelješi narod BiH !
Ma j..o vas više skank.
KAKVA LABORATORIJA OVO JE ORANICA
Jel puno struje trosis.. zna se ;) "we got a grower" :D