Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo me podsjeca na ono kad je Sula usao sa legijama u Rim i svima yebao mater..Treba i nama kakav dobar diktator barem na 6 mjeseci... Da ih sve potamami..
Nesto si mi nervozna veceras..Da nije pocelo? ;D
Hahahahahahahah.. (Y) ;DD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nezaposlenost kriva jel ? aha,, iZO UBICA je bio nezaposlen, pa zaposlen,pa nezaposlen, pa zaposlen , pa nezaposlen , pa zaposlen, pa nezaposlen , pa zaposlen (NELEGALNO) pa nezaposlen (NELEGALNO) i zadnjih 10 godina (od 2005 do 2015) iZO UBICA je PREGOREN on je sebi vještačkim putem , gutanjem velikih doza antidepresiva + šmrkanje + duvanje na kantu + alkohol = MIX LUDILA (sprženosti) - jedna isfrustrirana tempirana bomba bio je taj iZO, jedna životinja, jedna hijena.... iZO je bio zanimljiv i smiješan lik... znao se snaći na toj prljavoj ulici, tom SA podzemlju, bio je snalažljiv, bio je "provala" , ali je bio IZLUĐEN i IZBEZUMLJEN tim ogromnim količinama koktela narkotika - to nije jedna droga , to nije jedan "lijek" to je desetine različitih svakodnevno 10 godina unazad..2015te je ubio SINA BOSNE (a njegova majka i sestra su već izgubile jednog SINA BOSNE) - nije vlast kriva što je iZO bio nezaposlen vlast je kriva što ga nije izoLIRALA od nas normalnih a struka fula povod
Demokracija uzima svoj danak!!!!!
Pa ne moze se racija praviti u tim objektima, pobogu... Tu sjedi "krema" grada, djeca "velikana" i sl. nebulozeri. A sta i kad se napravi racija i kad se nadje sve sto se nadje? Nista. Privesce ih na info razgovor i odmah pustiti, a babe, majke, amidze i daidze ce srediti ne samo da nema prijave, nego i da im se vrati nelegalno oruzje, a ne bih se iznenadio da im vrate i drogu.
strašno,malo,malo pa se desi ubistvo u Sarajevu,počeli ste da ličite na BG 90-tih,znam kakav je osecaj,mada i sada ima kod nas kriminala i svega ali daleko da je kao 90-tih,ali proporcionalno kada se uzme broj stanovnika u SA i BG,ovo što se dešava kod vas je zabrinjavajuce,a komentari iz vaših struktura MUP-a i ostalih su malo je reci smešni,i nama su govorili tada da je sve ok,mediji poput RTS i drugih koji su bili u tadašnjim rukama vlasti,ne ponovilo se više nikada,eh da je nekadašnja policija i zakon,pa pravo na goli otok
Za vikend su ponovo motoristi divljali ispred Skupštine BiH. Mislite li da tamo nema policije? Ima, ali nije njihov posao da jure idiote, pa zato ni ne javljaju kolegama da se momci iživljavaju ubijajući ljudima sluh I ugrožavajući živote. I Titova od Vječne vatre do Parkuše je poligon za imbecile da turiraju i ludo voze. Ako policija u strogom centru grada ne mari za vozače-divljake, još manje će mariti da pretresa u racijama. A u Peoplesu, gdje ponekad kad moraju uhvate ubicu koji se tu skriva, redovno dolaze da budu počašćeni, kako ugledni gosti mogu parkirati na pločniku i uznemiravati okolino do kasno u noć.
Je li se to javio motorist, policajac ili neko od gostiju rečene ugostiteljske ustanove?
napokon se sjetili da pohapse te budale.U ovom gradu treba maknuti sa ulica stotinjak idiota i sve ce biti bolje,drzava treba takve na rad poslati da malo doprinose.U sarajevu bi trebalo takodjer saobracajnu policiju na svakom koraku i oduzimati vozacke dozvole i to trajno onima koji misle da su ulice mjesto za ljecenje njihovih frustacija,i predlozio bih vlastima grada da od skenderije,okolo oko vjecnice pa do parka da zabrane saobracaj osim taxi i vozilima javnog prevoza naravno i biciklistima.Znam da je to tesko jer medju pacovima koji odlucuju jos sjedi jedna masa onih koji kad vide auto sve zaborave pa i svoje najmilije.U BiH je imati auto jedini pokazatelj vaseg bitisanja pa makar se nemalo ni za hljeba.
Neka nadležni organi čitaju klix i naprave racije u klubovima koje vi forsirate i svakodnevno objavljujete fotografije iz njih u NIGHTLIFE i dosta problema će biti rješeno.Jeste da će te možda vi ostati bez kvalitetnog foto materijala sarajevskih bandita i šmizli...
Sta ovaj uhljeb sere ?? Bakir se vozi u blindiranom audiju i ima 5 specijalaca oko sebe., sto znaci da je 100% siguran. A ostale fukare po ulicama poput ovog mladica nisu ni bitne. Da je taj momak bio neko i nesta on bi sa svojih 26 godna vec radijo u ministarstvu i imao svog sofera, a mozda i pilota kao Bake.
I sada se analitičari može ispod drveta spavati ukoliko nemaš plodova drugog drveta u džepu, ORAHA.
imao sam priliku da upoznam inspektora SIPAe. Čovjek kaže da su "najgori" kriminalci znali se upišati i usrati kada ulete specijalci... A sad, zašto više fkt ne rade racije i sl. to ne bih znao...
"najgori" kriminalci na ovim prostorima imaju odavno znacke DB-ja, tako da tu nema ni truna istine. Jedino kod nas silovatelji i ubice preko noci postaju ratni komandanti(Bajramovic, Arkan, Delalic, Giska,...). Istina je obrnuta, sto znaci da su se policajci bojali ovih 'mangupa' sa ZNACKAMA.
Muka mi je od ovoga supljiranja, filozofiranja! Cuj svi smo mi krivi,to mi dodje ko ono kod Tite, kolektivna odgovornost(citaj niko nije kriv)! Sta bolan pricate, policija i sudstvo je to koje mi placamo da nas stite i da imamo miran zivot.GVOZDENOM METLOM POMESTI GRAD! Imate kriminal na Amrickom nivou, zakone na Skandinavskom nivou. Halo bolan, mi smo Balkanci i razumijemo samo prinudu i kaznu, nema kod nas ono pricom i ubjedjivanjem.Sarajevo je postalo leglo siledzija i kriminalaca, dodje jedan puhadzija u trenerci otvori kafic i terorise cjeli kvart, niko mu nista ne smije reci, policija nista!Gdje smo mi tu krivi? Cuj omladina nema posla , pa se bavi kriminalom, nisam cuo da je neko sa fakultetskom diplomom bio ucesnik pucnjave, tuce ili dilanja droge. Gospodo vi koji primate plate za to da bi grad bio siguran, radite svoj posao!
Nikakav se "sistem vrijednosti' nije poremetio u narodu. Prvo pocistite kriminalce u policiji koje imate i ratne zlocince pohapsite a onda ce se i raja vratiti i biti kako treba.
dokle god hodaju kojekakvi trenerkas od pola marke sa bubregom, inspirisani filmovima poputa rana i dokle je god to drustveno prihvatljivo, dotad smo u ku...
ovi tek sad skontali
Mislim da su generacije 93 eventualno 94 posljednje koje pamte racije i to prije 5 godina.. sto se toga tice situacija je kriticna, pogotovo kod momaka koji imaji 15-16 godina a koji se ponasaju kao da im je 25-6... O klosarima i navijacima da ne pricam, sirovini tih mozgova.. takodjer i o navijacama koje bi trebale "radjati"... O kulturnim vrijednostima ljudi i da ne pricam. Prvo sto je krema drustva ili jet-set kvazi ljepotica i ljepotana praznih dusa dobrih i ulickanih tijela ili sto je krema drustva navijac koji ima m*** pa je on kul i to. STRASNO! Sto boze nemamo koncerata? Kakvi ba koncerti, bolje u kafanu ili na nargilu ili na 5 kafa dnevno.. a da ne pricam o pozoristu ili o necemu drugom mozda.. zasrali smo sami sebe realno, a politicari su nam samo pomogli...
Nije nikad ni bila sigurna od 1991 i nemoj palamudit matereti