Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu da mu je dodijeljen Omar Mehmedbašić kao branilac po službenoj dužnosti.
I tako Omar nakon provedene tamne noci pronađe put po mjesečini do konačno obećane slobode! Kratka ali poučna bajka!
sad trci Ameli u zagrljaj :)
Nedanu oni jedni na druge!!!!!
Sta ces ba on jedino kriminalce brani i zastupa i onda se cude kako sta i gdje...
Baš mi nije jasno zašto su ga privodili i saslušavali? Pa podmićivanje, prevare, kupovina sudija, sutkinja, podplaćivanje, mito i korupcija su sasvim legalna pojava u Federaciji hm........ a možda je čovjek-advokat htio nešto po zakonu, e tu je napravio grešku, to će biti razlog privođenja, treće ne postoji.
On ce sam sebe braniti. Isto kao Seselj ili dr. Dabic....
...propjevo mjesečar.
A bolje mu je bilo dok je sa Kiketom pjevao pjesme...
U sljedećoj epizodi ćemo saznati koga je Omar cinkao.
Ja sam moro,moro ! Znatel onaj pjevljivi refren Mjesečarevog kolege ?
meni muka od ovog svega, odoh negdje daleko
Ko li bože ono posla na izvršenje kazne osuđenog ratnog zločinca Đukića ? JEl stranac, ili ovaj http://www.klix.ba/vijesti/bih/slucaj-ratnog-zlocinca-novaka-djukica-sudija-dragomir-vukoje-prijavljen-vstv-u/151012046 Možete ga prijaviti i upravi vodovoda !
Jednog dana očekujem sudsko vijeće u trenerkama i tužioca ! :) ko da su vlasnici kafana u Štrosmajerovoj Kiborg i to :)))
Dakle očito je da sarajevskom sudu ALI JOŠ PRIJE POLICIJI posotoji zločinačka organizacija za zaštitu islamskih i ratnih zločina. Da nebude nešto protiv muslimana ista organizacija psotoji na kantonalnom sudu u Mostaru gdje je iz sudskog spisa Dragana Čovića optuženog za najgore pljačke UKRALA 50 originala dokumenta a isti odmah oslobođen. NAKON toga je on odmah otrčao kod DOdika koji je u posjedu tih 50 originalnih dokumenata i kojim uscjenjuje čovića ko Sadik Ahmetović onu svoju maloljketnu romkinju ! Dakle oformljeni su nacionalni sudovi. policije a tužilaštva IZMEĐU te dvije vatre. I SAD JOŠ SAMO SMETAJU STRANCI U USTAVNOM SUDU BIH. Novković za par dana napisao zakon o ustavnom sudu !. Da je je ovoj bandi na vlasti do EU dakle mogli ovako usvajajući sedmićčno kedan zakon biti u EU prije Rumunije i Bugarske. A bogami i HRVATSKE !!!
Vadi karkin iz tabuta
Zelite zaraditi dok sjedit i tipkate ? http://tipkanjem-do-novca.blogspot.ba/ Pokusaj i ti !!
zasto minus ?
Tako treba debili, samo minus nema veze sto nisi ni otvorio link da vidis o cemu se radi...
Uspio i sam sebe osoboditi iz pritvora :D
Stas, zna sistem iz "prve ruke" :P
Jest i ljepo kad nema cetnika na temi, milina mi citat komentare.