Stravičan udes u Zenici
0
Adisa Gačić proglašena neuračunljivom
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci... Nemam rijeci na ovo stvarno. Pa dokle ovako. Pa pobogu smjestite je u zatvorsku ludnicu do kraja zivota.
Prvo osuditi osobu koja je procijenila da je psihicki stabilna za vozacku dozvolu
da li takvi mogu da posjeduju vozacku dozvolu jedino to jos postoji u bih nazalost
ŠTA REĆI??? NO COMENT!!!
Namjesteno! Da je psihicki bolesna nebi mogla posjedovati vozacku dozvolu i da je u istinu bolesnik s tom dijagnozom ,nemoze presuda biti na 6 mjeseci nego dozivotno i to u ustanovi zatvorenog tipa.
100% je biciklista kriv. sta ima raditi nasred raskrsnice kuda se neuracunljive osobe vozaju samo 100 km/h
nema ti sta drzava gaditi zbog ovoga.To je demokratija,i tako bi u 95% zemalja koje je primjenjuju bilo.To ti je ono :udje ti lopov u kucu,ti ga mozes samo pomilkit,jer zaboga ako ga prebijes,upucas ili cak zagalamis na njega,moze te optuziti da si mu nanio dusevnu bol.
Evo posla za policiju.Koliko para je primio sudija?. Insko sta radi.? Jako dobro zna da je sudstvo korumpirano.On nije dosao u BIH da konstatuje stanje nego da rjesava probleme. Pa on nije novinar ?Suduje , policija i ostali koji nisu korumpirani kriminalci im prijete smrcu. Kako On misli da ce se donjeti Ustav sa ovakvom drzavom. Treba cisti od glave, sto sada radi Hrvatska. Samo se tako moze nesto rijesiti.
pa ako je neuračunljiva odakle joj vozačka dozvola ..... nekenjaj te vec recite platila debelo da dobije papir da je lafo luda ... nije bila luda kad je na onakav nacin ubila čovjeka ma dajte nepišite ovakve gluposti .... svi su normalni i ok dok nenaprave belaj e onda su neuračunljivi ...
cudim se,cudim se,cudim se,cudim se.... i onda se sjetim da zivim u Bosni!
E svaka čast sudiji koji ovo presudi. Pa kad je neuračunljiva što nije sebe ubila ili sebi neko zlo nanijela. I to je kao opravdanje. Na kraju ćemo mi normalni moliti da nas zatvore u ludnicu jer ovo društvo sve više liči na opšte ludilo.
Ali je zato sudija bio odlično računljiv,sad garant računa u šta potrošiti pare koje je dobio.
Hvala Bogu pa sam se rijesio te jadne Bosne. Kad zamjenim i pasos obrisat cu guzicu sa tim bosanskim .,
ma dajte ljudi, i ja bih za neke stvari voljela vidjeti nekog kako visi najradije, ali ne vjerujem da presuda ima ikakve veze sa losim pravosudjem, cura vjerovatno stvarno jeste bila neuracunljiva. Nazalost ili na srecu, cini se da ovakve stvari u pravilu i rade neuracunljivi ljudi u svakom slucaju ce je u psihijatrijskim ustanovama tretirati na adekvatan nacin i nije to bas karta za raj
@Tajo ne pricaj ono sto ne znas. raspitaj se malo sta on radi tamo, koliko radi, ide li doktorima, ima li kakvih seansi, terapija i slicno? raspitaj se koliko je lezao u psihijatrijskoj! raspitaj se o njemu uopste. i povrh svega raspitaj se KO JE SAMOM NJEMU KRIO DA IMA AKUTNU PSIHOZU? NJEGOV KOSARKASKI KLUB JER SU HTJELI ZADRZATI TAKVOG SPORTISTU.
Da joj je Babo sudio morala je ici u zatvor COBANI u SUDSTVU ,bruka za cijelu BOSNU pjana vozi 100 na sat u pogresnom pravcu e SVASTA.
E PA ONDA NIJE URACUNLJIV NI ONAJ KOJI OVO PROGLASI ??? TO NAM JE DOKAZ KAKO MAFIJA I KORUPCIJA UPRAVLJA NASIM KRAJEVIMA??? NEVRACAM SE NI ZA 50-GOD. KUCI -- SAMO KAD SISTEM PRORADI KAKO TRBA