Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragance dohakat ces i ti samo polako.
Bošnjak sam i ne bih se nikad mogao pomiriti sa podjelom BiH ali treba biti realan i priznati da su se hrvati odrekli Herceg Bosne u korist kreiranja Federacije, da bi se tokom vremena gubio broj njihovih delegata, jer stanovnistvo masovno odlazi. Vrlo teška situacija, iskreno se nadam da će se naći neko riješenje jer ne vidim Hrvate kao ljude koji mrze ovu zemlju, ma ko šta pisao po komentarima.
hvala
Nije se UZP ničeg odrekao već je bio doveden pred zid. Tuđman kao general je znao da bi jedini rasplet u Bosni bio totalni poraz i ne bi dobio ništa. Ovako je ispregovarao podršku za povrat okupiranih teritorija u Hrvatskoj. UZP ovu državu nikad nije htio i danas želi da je razvali, a razlog što hoće da konzervira stanje i dobije polugu za trajnu blokadu za ubuduće je jer im nije povoljan moment danas, a glasači im ae doslovno prelijevaju prema granici i onda van države
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako je i krvoločni karađić govorio, vidimo gdje ovo vodi, ne igraj se dragane
Da nisi bio gofno kao što jesi, Željko ne bi bio biran, da si radio na saradnji i poboljšanju odnosa sa Bošnjacima, umjesto na dodatnom parčanju države, Željko ne bi bio biran. Da se nisi lizao sa Dodikom i blokirao sve odluke koje su za dobrobit države, Željko ne bi bio biran. E sad, e sad jedi ono što si zakuhao.
Kako ovaj nije u zatvoru krimilalac i ratni profiter
Treba vama svima je.at mater jednom za sva vremena. zavrsit gdje su nas zaustavili u ratu.
Ti kriovusti ti si svoj narod izvaro .tvoja prica odvela hrvate iz hrvatske .A ove katolike iz bihsi sveo na manjinu.Nema ni njima nista dobro od tebe .lopove samo krades to ti je glavno zanimanke
Ti kriovusti ti si svoj narod izvaro .tvoja prica odvela hrvate iz hrvatske .A ove katolike iz bihsi sveo na manjinu.Nema ni njima nista dobro od tebe .lopove samo krades to ti je glavno zanimanke
hrvati su apsolutno ravnopravni u entitetu fbih čak i nešto ravnopravniji. ali nisu u entitetu rs kao što nisu ni bošnjaci kao što nisu ni srbi u entitetu fbih. a ti udario po bošnjacima da ti oni to riješe, i to na način blokiranja fbih i bih i davanje apsolutne podrške desperadosu dodiku. normalno da nikad više nećeš biti član presjedništva iz reda hrvatskog naroda a ispred građana bih. od*ebi
Vjerovali ili ne ovo su prelomni dani i trenuci za buducnost BiH...ili ce nas nestati ili cemo normalno zivjeti.
Otvoreni fašizam, kojim želite da pritisnete većinu stanovnika ove države uža zid, postaje neizdrziv i jos se drznuste da nas upozoravate na nešto. Mi ne možemo uzvratiti istom mjerom, jer u nama nema fašizma, mi uzvraćam zdravim razumom i istinom, pa nek se međunarodni predstavnici svrstaju na koju će stranu i nek napokon javno pokažu svoje lice.
Znam da će me Klix banovati, ali moram reći, jače je od mene. Ako mi odemo u politički sunovrat i ti ćeš otići u pizdu materinu. Eto.
Prijetnje, ponizavanja, uvrede sa svih strana. Kakve su nam grozote radili u prošlom ratu, proklet bio od Bošnjačkih političara ko popusti.
zbog ovakivih stavova i prijetnji ljudi će još više glasati za Komšića.
Ima vas 7% katolika bosanskih i hocete da vladate. Daj neprovaljuj te se. Seli u hr i zajebaji njih tamo
I od tih 7%, njih 50% sigurno nisu fašisti.
MRŠ,J EBO TE SUNOVRAT VIŠE Š UPČINO BEZOBRAZNA!