Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nece poplavit kad nema odvoda nikakvog, to intelektualci projektuju i izvode radove!
Nedavno na tv-u bas u Boljakovom izasli protestuju sto im kanalizaciona mreza preopterecena pa izbacuje fekalije, a na toj mrezi samo njihove kuce, preopteretili je oni svojim kucama bez dozvola i plana gradnje...i sad kukaj, daj drzavo...
Super se projektuje, problem je u klijentima koji prečesto ne slušaju savjete struke. Sve im je "skupo" i neki im je majstor rekao da to ništa ne treba, ni kod njega u Ošajnici nema i sl.
Dobri nasi inzinjeri
inžinjeri su nam svijetski ali naručioci seoski
Jel istina da je kanton otkupio 50 camaca iz Venecije?
nasi inzinjeri, licno sam gledo u toku asfaltiranja puta kako nadzor govori ovaj odvod lezi duboko baci asfalt preko i poravnjaj. a pare se uzimaju kao da radi neka njemacka firma...
jel ovo u elitnom naselju?
Ma sta ima veze, ne's ti sad tih nekih ulicica. Doci ce nam Erdogan da najavi jos 20 godina Bakirove vladavine i onda ce se sve sredit samo od sebe. Tako sultanova moc djeluje na javne radove i tendere.
eto vam voda :D
Ko kaže nema vode u Sarajevu
Ovo je uzrok sto se pravi previse zgrada na malom mjestu i betona. Uskoro , raftingom na posao. Logicno.
Rafting kroz Hrasno!