Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jbt led, jel moguce sta trpimo ovo??
trpi do 2022 tad i vranića i mtel vladu šaljite na biro
neko od uhljeba opet laze...a ko laze taj i krade a hoce i ubit.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba vam neko inspekciju poslati, pa da vidimo ko je vakcinisan po kom osnovu, kako je moguce da ste pozvali i vakcinisali mladje od 50 godina, kako je moguce da gradjani dobijaju potvrde, a nisu vakcinisani, kako je moguce da gradjani koji su vakcinisani ne mogu dobiti potvrdu pa moraju zvati, slati email-ove. Ko vam vodi Zavod? Medit?
Ovo se dogadja zbog toga sto vakcine cekamo ko sadaku umjesto da kao svaka normalna zemlja kupimo iste. Ko je trebao kupiti, vlada FBiH, ko je na celu vlade SDA I HDZ, ko upravlja zavodom za zdravstveno osiguranje SDA, ko je 20 godina uhljebljavao i infiltrirao svoje ljude u sve institucije SDA. Zato sada koriste te ljude da prikazu neaposobnim bilo koga ko nije iz SDA.
Nesposobniji ste od zelenih
Lijepa Srbija.Osvoji Vučić Bosnu bez ispaljenog metka
Tražili ste. Evo vam ga.
Imal iko u ovoj zemlji da je odgovoran, svaki dan neko neviđeno srahnje i svaki put izjava nismo odgovorni, pa koliko ima ovih da nisu odgovorni po njima mi smo Monte Karlo po kvaliteti života
Aplikacija vam ne radi, za glupu registraciju za vakcine napravili naucnu fantastiku, gradjani ispastaju zbog lose implemntacije, Viber koristite za registraciju, pa gdje ste vidjeli, Google implementirao autentifikaciju sa emailom i mobitelom prije 10 godina, vi to niste u stanju da napravite. Na sta nam trosite pare birajuci Medit da vam implementira polovicna rjesenja.
Lazete do vas je, puna usta Medita na vasoj stranici. Direktor vam citao finansijski izvjestaj ko da ga je Medit pisao. Ko zove gradjane i po kom osnovu? Medit jeli tako?
Ma nisu iz ministarstva ustanju odgovoriti na e-mail, o telefonskim pozivima da ne pričam. Vranić gleda samo kako napakostiti nikako pomoći. Top mi je bio kad je za dijabetičare umjesto da lijek stavi na esencijalnu listu rekao da jedu crveno meso, džigericu i kupus 🤣🤣🤣
Pa svi sa malo mozga su kod vakcinacije ostavljali i dozu za revakcinaciju. Izgleda da su ovi mislili da su pametniji od ostalih. A misliti da si pametniji ne znači i da je to tako. A najjadnije je kad niko ne prihvata odgovornost. To je odlika ljiga a ne ljudi.
Pa on je "samo" ministar, ne pita se on...ima tamo onak drugi...
Da s ene zavaravamo. Ovo su sve zavodi sto se spominju. Zavodi jednog kantona. Oni izvrsavaju a nad njima je ministar.
majmuni jedni zasto niste javno obavijestili gradjane da termini ne vaze jer nema vakcina, jos pozivate 250 ljudi... halo moroniii... a krivce za nedostatak vakcina znamo, vrhuska sda-hdz!!!
Zašto mrzite mtel, to je operater kao i bh telecom. Samo s manje SDA uhljeba, a da vam možda ne smetaju srbi...
3 tijela , a raspad sitema