Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce stanje srediti Zilha Ademaj, koje se time nikad nije bavila, inace clanica SBB-a, stranke bez organa koja pociva i moze opstati iskljucivo na klijentelizmu ili uhljebljavanju svojih clanova, ali o trosku gradjana ove zemlje.
patriote
Koliko je pljacke narodnog novca organizovala SDA...i kazu vole drzavu a kasape je na svakom koraku gdje je drzavni novac ili neko njeno drugo materijalno dobro. Instant novcani patriotizam. Mahalu prave a ne drzavu gde je interes par pojedinaca jaci od sistema i citavog naroda.
lopovluk zivi fuj
gdje je pogana, smrdljiva SDA tu je kriminal i korupcija
gdje je kadar sda tu je i krađa narodnog novca.
Ne postoji odgovarajuca rijec za ovo sto je SDA radila. Pljacka je previse blaga rijec, treba neku novu izmisliti koliko se SDA izivljavala.
imali igdje kod nas koja institucija da radi posteno
@dundo123 nema zato nam i jest kako jest, samo jos Bogu da zahvalimo na geografskom polozaju a inace bi bili gori i od najgorih africkih drzava
kako se prica da je ovo jos jedini sektor gdje se milioni vrte , sverc sa Srbijom nesto poput notara , rada sta hoce a niko im nista ne moze drzava u drzavi