Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni Kutleša, šta će sad.
prezivio Terzica, Spirica i Bevandu - ali mu Sejdic i Finci dodjose glave.
Dal' da se prijavim? Imam stolarski zanat, i partijsku karticu. Mislim da sam idealan kandidat
@ser_oliver: imam jednog rođaka, od amidžine tetke, pa njegovog dajdža radi tamo. Možda uspijem! Odoh kupit papire
Ovo je u paketu sa DFovim odlaskom. DAKLE GOSPODIN NEMA NIKAKVIH PRPREKA DA SADA OBAVLJA SVOJU DUŽNOST, a što pristaje da ode, A DA TIME NISU POVRIJEĐENA NJEGOVA RADNA PRAVA, nije misterija. ZAMisilite samo jezive krike HDZa da je neko drugi pokušao da on IMA NADLEŽNOST nad ovim mjestom i HRVATIMA OPĆENITO. :))) NAcionalsiti sada dakle imaju pravo na tolike ministre a ostali NA SAMO JEDNOG SKRETARA. Ko je to dozvolio i omogućio, HAJMO USTAVNI SUD OKO RAVNOPRAVNOSTI.
Kad uskoro smjene Suljagića pa ga novinari pitaju : Šta ćeš biti sada Suljagiću ? ..on će reći :pa ženuuuu ko i do sad :-)))
Nikakav problem jer se kod nas svaki drugi mjesec možete drugačije izjasniti, to niko ne provjerava....sve po potrebi. Budući da se nijedan Hrvat i Srbin neće nikad izjasniti kao ostali pa makar izgubili položaj ostaje upražnjeno mjesto za Bošnjaka koji će se za položaj izjasniti kao Ostali bez problema....to je nažalost istina:(
nisu svi muslimani teroristi nego su svi teroristi muslimani
jesi to sam smislio majstore leksički
Sivko, mic mic
Eto Sejdić, Finci.. Cincilinci!
Valjda iz reda zaostalih...
sad ce se masa uhljeba na nizim nivoima "prekvalifikovati" u ostale :D:D:D
Može li iz reda zaostalih, na klixu imate mnoštvo kandidata.
Mogu li ja? Izjasnicu se kako god vi zelite tj. kako mi kazete :D