Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vam Stojnic za pocetak plati potez koji je utajio, i eto para za sve kosarkaske selekcije za narednih nekoliko godina
Ovaj samo blebeće. Sad' eto on pametuje šta treba i kako. Obični SDA bezveznjaković koji nikad' ništa konkretno nije uradio samo pametuje.
Ja jake pameti! Znaci poskupi opet struju,Vodu,Telefon itd.......... To mi znamo i bez tebe!!!
Sramota je, i to velika da se ti zvizdicu uopste oglasavas na temu ovih divnih momaka, ni ti kao ni bilo koji drugi politicar niste vrijedni spomena a kamoli pojave u blizini njih.
nisi se sjetio toga PRIJE prvenstva.. prije 10 godina.. 15.. jeftin pokusaj ubiranja poena na osnovu pobjede.. eto ti se nasao picka ti materina da kažeš kako se nešto treba. zajebite se nekad i iznenadite nas sa takvim zakonom a ne da 20 godina pricate i samo prebacujete odgovornost s onom starom da to nije u vasoj nadležnosti.. nije do tebe, nije ni do onoga. . pa koji ćeš nam kurac tu, onda nam je potreban komentator.. velida spahu, topalbecirevica ili marijana postaviti na vasa mjesta... nisu gladni kao vi a barem znaju objektivno komentarisati... MRS GAMAD!!!!
cuj ti dr. experta. kako jos i to da stignu javna preduzeca kad moraju prvo napuniti stranacke kase 😀mater li ti lopovsku, sto ne kdrjesi drzava kesh malo od onog s to ide na vas luxuz. kad bi samo plinenili i prodavali imovinu korumpiranih politicara i kriminalaca mogli bi stadione za SP napraviti
Red je bio da se oglasiš, samo da se čuje da si nešto i ti kazao, jer do sinoć nisi znao da imamo zlatne momke, koji za vaše čudo postadoše prvaci Evrope. Nemate vi novaca ni zašta, osim za sebe. A šta bi jučer na turskom earodomu? E jesi nas obrukao! :)))) I tebi stalo do sporta i kulture? :)))) http://www.avaz.ba/clanak/191083/zvizdic-ponizen-na-turskom-aerodromu?url=clanak/191083/zvizdic-ponizen-na-turskom-aerodromu
Glupa i neprovodiva izjava... Djeluj u okvirima svoje nadleznosti a to je drzavni nivo. JP su u vlasnistvima entitetskih vlada. Mislis vidjeces ikad ikog iz manjeg entiteta da podrzava BH sport ikako, a kamoli novcano?! BH sport i onako ne bi postojao bez BH telecoma,elektroprivrede bih, bosnalijeka... Seres premijeru, seres!
sad ste se sjetili kad imate pritisak javnosti da trebate dati pare kadetima,fuj klošari
Himzo cim ovog vidi galami:vice!.. pas mu mater?
Pa ne vode preduzeća politiku sporta? Brigo moja predji na drugoga...vi se u Vijecu ministara ionako samo slikate i šupljirate. Čuj, preduzeća, kakntoni, Federacija...mi nemožemo postići onsenzus. Svašta. Kako imate konsenzus za enormna primanja i ostale privilegije ?
Bakir i Novalić su najavili prodaju telekoma, a telekom finansira kompletnu fudbalsku ligu i još brojne sportske ekipe i pojedince, kad ga prodaju tražićemo sadake od arapa, a oni će nam dati halal konzervi a mi ćemo na glasanje.
Ne seri matere ti i ostani večeras kući.
Sto to veliki bosnjak fahro koju se busa u prsa nije uplatio onu kotizaciju za reprezentaciju
Donesite zakon da se ulaganje u sport od strane privatnih subjekata umanjuje od PDV-a koji su duzni platiti pa ce te vidjeti progres. U svakoj normalnoj zemlji je tako. Sta mislite zasto je Tan kupio Sarajevo.
ma hajde...
Mmogao bi se i ti zvizdicu ukljuciti malo . umjesto 5000 milja koje primas ,mogao bi spustiti na 4000 . I opet bi imao dovoljno da zivis gospodski ,a mogao bi reci evo ja svaki mjesec dajem 1000 za sport. Fahro je davao citavu platu u sindikat policije ,ugledajte se malo na njega.
Ma njima je cijela plata čistak. Sve troškove oni prebacuju na državu.
Ukinuti kantone i sav novac sto ide za nekakve premijere i ministre preusmjeriti na sport, penzionere i privredu. Znam to necete jer vam je sa kantonima guzica sigurna! Svaka normalna zemlja ima jednu vladu kod nas imate stotinu vlada. Dok platimo sve poslanike, ministre, premijere za sport ostane krompir. "Ministre" imas obraza pozivati na nekakve donacije, ako Srbija i Hrvatska mogu izdvojiti 5 miliona KM za kosarku onda mozemo mi makar 2 ili 3 miliona, pa nismo toliko svijetlosni godina iza njih, problem je sto vi necete!