Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno mir i stabilnost regiona će svakako uticati na naš prijem u NATO silu a i ubrzati. Denise svaka čast na reprezenativoj formi uz kojou prikazuješ blistavu budućnost BIH stanovnika.
Čestitke Montenegro-...........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
obzirom da se članstvo plaća, mi ulazimo kad se bude džaba dijelilo, do tada ništa, moremo samo gledati, lizati kajmak preko celofana
Meni bi više odgovaralo da Crnoj Gori bude važan korak što je BiH ušla u NATO, BiH je priznata 1992. kad i Hrvtaska i Slovenija, ovi ostali kasnije, pa se pitam kako to da nas svi preskaču, izvine, ja se tome ne mogu ni diviti ni radovati.
Crna Gora ostala bez dječijeg dodatka zbog ulaska u nato. BiH bi ostala bez penzija jer bi se morala članarina plaćati u tolikom iznosu. Bolje je biti Protektorat MZ i ništa ne plaćati.
I vi da ste imali pameti i muda u vlasti pa da krenete kao DZUKANOVIC i ostali danas bi bili tamo a nebi nas saka dzohara zaustavljala u progresu i napretku
Naravno da je važan. Sad sa sigurnoscu znamo da nikad necemo uci u NATO jer ne zele da nas prime. CG primise za godinu dana a nas kuliraju dvije decenije.
pa da ,vecina u vlast vuce bliske korjenje iz te iste C.Gore...