Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Uspješno prevazilazimo i naporno radimo..." dalje ne treba ni čitati! Znate samo kredite dizati na teret budžeta, sebi rasporediti, a nas ko j...
Znas kad ce BiH u Evropu? Isto kad i samoproglasena republika kosovo, Makedonija, Turska i Ukrajina.. Juce!
Ovaj lik je toliko blijed,bezkrvan,i bez svojeg ja,bakir je postavio njega i konakovica i preko njih upravlja svime u ovoj drzavi,boze me sacuvaj
sve nesto kontam je li je ovaj zvizdic sprcio...
Kad zasjednu bosnje u euro parlament a nezamju ni engleski sa diplomama iz travnika , kad ih neko nesto pita samo ce glimat glavom i govorit yes
njemu ne manjka seks sa gorilama
kad bude neko gluplji od Zvizde njega biramo za novog šampiona!
znam samo jedno, kad god se laže a ne radi, neko će nahebat dobro kad račun dođe
Nismo mi teroristicka zemlja kod nas nepucaju bombe...hihhiiiii kod nas se prave iste koje pucaju po zapadnim zemljama...biznis je biznis.Sto neotvorite fabriku IEDova...isplati se.Te ovaka bomba te onaka.A kupci svi lovarni sa zelembacima koji vire iz dzepova.
Kakva ba EU, kome prodajete tu suplju pricu. EU nam samo uvaljuje trecu klasu svojih proizvoda...
Ja to volim kokain separe besna kola i kurave ja to volim ja to volim..
Sad oni iz Đikanistana prde kako je islam terorizam..bla,bla,bla. Hajmo sad malo ozbiljno. Koliko je samo otišlo Srba pa možda i Hrvata na rusko i ukrajinsko ratište(Krim)?
@individuator Žive i zdrave?Dobri ljudi.A jesu li Srbi 91-95 Ruse vraćale žive u Rusiju?
@individuator Sa petoricom Rusa?Bilo ih je oko stotinjak samo u Sarajevu a koliko ih je bilo u Kalinoviku,boga pitaj.Vi Srbi ste ih ubijali da vas ne bi odali čim bi koji bio ranjen.Toliko o Srbima.Mater bi za 5 feninga prodo.(Srbin)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ti si jedan obicni glupak i poltron koji tu figurira samo zato sto su zvizdici familija sa naranđastim, isto kao i bukvici i ostali.nikakvih kompetencija ni referenci za takve funkcije nemate ni ti ni sebija ni mnogi vama slicni, jedina preporuka vam je familija i bliskost naranđastom al proce i to.
vi ste jedina kocnica ovog i evropskog cilja.
Ovaj ba slaže i prije neg otvori usta ! Ne bi bio Bakirov rođak da nije takav ! :)
Kad im vidim face sve mi je jasno