Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože Dragi čovjek čitav život nije ništa napravio osim NEDOSTATAK vode u kantonu Sarajevo i gubitke Grasa kad je bio kantonalni premijer. Valjda sad treba da ga naslijedi rječiti Dino Rogatica kada je Sebija konačno pala kao bošnjački član predsjendištva. ALij je imao Minisitra policije Delimustafića u priitvoru, Bakir sekretara Zukića, a koga će DIno ??? Bara je mala puno krokodilia, strahuje se biće kanibalizma 2018 !
ja neko ce da investira svog privatnog novca recimo 30 milina eura pa da mu Zukic i ostale SDA krvopije na vratu vise svaki dan za reket, dozvole, inspekcije
ni 1 KM ne treba uloziti u BiH jedino ako ste veca govna od SDA i veci kriminalci od njih
Zvizdić u Albaniji: Možemo biti privlačan prostor za ozbiljne investicije. mozemo ali nismo ! a zasto nismo ? to nek pita sebe i sebi slicne !
opet samo ponavlja, mozemo, moramo, trebamo...nista drugo ne zna. pa eto hajde ko ti brani sta si uradio
Odavno smo to, mada smo prije 5 ili 10 godina bili i privlačniji, ali ste od tada pustili najpametnije da odu. U šta sada da se ulaže? U krezube šiša zgubidane?
Svaka cast gospodine, drugi pricaju a on radi👏👏👏
Sud i Tuzilastvo BiH kao da ne postoje u oblasti ekonomskog kriminala, trljaju tamo sa vehabijama, ratnim zlocinom od prije 23 godine i to je to
Ko kad su vehabije sigurnosno najinteresantnije, a i medijiski najpopularnije.Privredni kriminal je za sada u domeni malih riba, ali kad se zamajac zapokrene otvaranjem poglavlja prava i uprave (kao u Hrvatskoj kad je pao Senader), biće bježanije širom svijeta danas poznatih i uvaženih političkih dužnosnika.
Jeste sve dok vam generalni sekretar SDA Amir Zukic vodi zaposljavanje, pa ko da ambasade ne gledaju sta se radi i ko da ne salju pisma svaku vece u svoje zemlje ???
Denise 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
--- Zvizdić ne vidi razloga da se ne uvedu akcize a istovremeno vidi prostora za investitore u autoputeve ! Pa čovjek je pravi vzionar, al bis e trebaso definitivno dolučiti hoće li akcize ili koncesionare na autoput. Samo neozbiljne vlade traže od bijednih građana akcize mjesto koncesionara.