Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci nesto se krije od naroda. Hm.
Ukidanje RSa
Gasi se GTRs pa nije ni pošteno nešto nastalo na progonu ubistvima i genocidu da postoji i još da djeluje kao kancer u regionu sujuči strah od novih sukoba svojim stalnim secionističkim prijetnjama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nas zanima Zvizdiću KAD ćeš se ti PONOVO PRIKLJUČITI u Minhensku BRIGADU, kao što si to činio u periodu 92-95 god. Ajd zdraooo!
vidi se da ovaj Zvizdan nije prošao ni osnovnu obuku... general naš minhenski
zvizdic, campara i slicni gatachki klanovi vama je odzvonilo provaljeni ste napokon krvopije javnog novca
bagra nametnuta trojanska oce da nas salje na ukrajinski front mater im
kakve veze ima slanje u ukrajini s icim ovdje hahah
Budimo realni oni su tu radi Bosnjaka...branice Srbe i Hrvate
Ja se bojim da raj nato i eufor nisu tu da obuzdaju Bosnjake da se pobune kad se RS ocijepi
opet neki zabalavili i počeli se radovati tuđoj vojnoj čizme... tako su 1914 a i 1941 ...
A što?
Uskoro scenarij, drzavna imovina, srbi krneu u proteste ali ubrzo podvijaju rep kao i inace, dodik se daje u bjezaniju u srbiju ali tamo ga cekaju banditi srbi koji ce ga oderati tako da ce morati dalje za moskvu ili kazan. I u konacnici ukidanje boljeg bh entiteta GIRS-a!
Nek na Drini postave topove tenkove i 6 baza.
Sta ce mu to. Ako se troprsti budu kurc.li, ide direktno ravnanje Belog grada..
Neprocjenjivo je ući na klix i čitati komentare Bošnji.Bošnje na klixu jedan drugome govore"Ukida se RS","Gasi se genocidna tvorevina",između sebe to stalno ponavljaju.hahah,a tolike su kukavice,samo prizivaju NATO,a hvale se po klixu i ostalim portalima kako su došli'95.do BL,a sve uz pomoć Amera.Srbi bar imaju muda ratovati protiv cijelog Natoa,prizivanje Natoa nije odraz hrabrosti nego kukavičluka.
svaka ti ko njegoševa 😉
Ja xranja u 🇺🇦 🇮🇱
ooooo đe si junacino iz minhenske brigade
Netrabaju oni nas da brane vidjeli smo kako nas brane samo se treba uzdat u sebe
Napravice oni nama jedan rat
ne gasi se RS (nazalost) ali se namecu zakoni i uklanjaju stetocine kao sto su Dodik. To ce izazvati neku vrstu nemira i bunta. Nato je tu da to sprijeci. Srbi nece moci racunati na Srbiju jer su snage NATO-a tu.
Tako se govorilo i u Srebrenici 1995. kad je tu bio holandski bataljon pa na kraju se desi genocid.Bas ce nam pomoci bataljon vojnika NATO,kao da su to neki univerzalni vojnici kao iz filmova tipa Rambo i slicno,a ne neki gejevi.