Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj pa strtno i pamet u glavu.
Plaćeni dupelizci sa teroristom
Zvizdić će dbiti specijlnumisiju u Siriji, šta mislite koju?!
Poleti da neokasniš, odavno nije bilo okupatora na vidiku!!! Sad ili nikad !!!
Faca na slici sve govori kakva je to ljiga i kakav je to politicar. Pa sa ovakvim likom ce nas izbacit ispisat i sa Balkana.
Nesposoban lik, kancelarijski crv...
Sta je MAP (bez zaje*ancije)?
Dobro trebas drzati Grabarku da se puno Venceu ne prblizava. Odmah napomeni da Hrvati oko Bosne, trguju sa Rusima zajedno sa Miletom.
Kada gazda zvizne, cuke odmah dotrče :-D
Lajači dobro se nagledajte uspjesnog političara, koji je to ovakav do sad bio a??? odgovor nijedan. Zboh toga ima neprijatelja i rušitja onpg dobrog. Svaka cast dr. Zvizdiću.
zvizdic ce biti buduci precjecnik bosnjoka
Baš me zanima šta mu pametno imaš reći Denise?!
America America. America, Fuck Yeah! Comin' again to save the motherfuckin' day :D
Mr Pence, prije zagrljaja sa ovim BAkirovim rođakom koliko god ti se smiješio zaveži NOVČANIK LANCEM, bolje ti je ! I nek prenese osobne selame Mr Trumpu iz Baznia , nismo svi mi takvi !
Bolje da je s Kurcom.
Hajte ljudi kod nas u NATO reče Pence balkancina