Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ono viču navijaci.. Vucicu.. sinonim za nesto sto nije dobro, nevaljasto, pokvareno. jednom rječu šupk od čo'jeka.
Zašto je on uopšte upitan da komentariše nešto čega se ne tiče? Hoće li Zvizdić il neko drugi određivati ko će se sa kim sretati?
Srbija se ne treba miješati ni u unutrašnje poslove Srbije.
U j*****, ja mislio da treba? Pametan ovaj Zvizdonja.
Što ne odete do Sandžaka i Kosova pa i vi malo sastančite? Denise nemoj samo gore na Bosanski Brod iz BiH da izlaziš!
Zvizdicu zar to nije pisao visokog neradnika iz OHR - a Inzka da se obrati sluzbenom BG da vec jednom digne svoje pohlepne i prste i sake sa ove BiH drzave.
ne mogu da vjerujem kako su genocidasi aktivni ovde, sta trazite ovde idi te molim vas u vasu sumu, pa bijes iskaljuj te na sestri od tetke ili strica, a ako vam one ne daju, vjerujem da ste upoznati da je ovca ili koza dobra alernativa.
"Ovo nije nas rat. Ponavljam, ovo nije nas rat."
eno ti imenjaka i u snsd...ja sta vas je...
Izmjesali ste vi pamet i bogu i narodu i jedni i drugi .... 💰
Samo stavi na granicu vojsku Denise i nece se mijesati
@bhfanaticos30 ...toooo legendo nek si mu rek'o!!! ... aaa ĐE ti je vojska bolan... ako misliš na one iz Rajlovca sa plastičnim puškicama onda ima da se saseru od straha i SRB i HR kad ih Denis izvede na granice🤣🤣🤣🤣🤣