Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugim riječima, svim vladama u državi upravlja Dragan Čović
ma jok, Sebija Izetbegovic!!
MI SMO KAO SJEVERNA KOREJA...PA I GORI OD NJIH....OVA DVOJICA UPRAVLJAJU KAKO HOCE....BOLI NJIH ONA STVAR ZA NAROD,ZA SOCIJALNO UGROZENE ITD...KIM JONG BAKE,I NJEGOV HAVER ČOVA USTAŠA....E MOJE OVCE KAD CEMO DOCI PAMETI.....
Amaterski sročeno obrazloženje i propratni akt...ne mogu da vjerujem da Predsjedavajući vjeća ministara potpisuje ovakav dokument. Moguće da je linija personalnog ne zamjeranja u pitanju , pa se "pokriva" predsjednicima Stranaka.
Pa to i pticu na grani znaju da su njih dvojica to trazila ali ako cemo biti realni i Fahro je to isto trazio od njih dvojice
A i ovo Zvizdićevo je hinjski. Opra sebe i uvali šefovima. Ako ih on priznaje za šefove!
Šćepo još uvijek u sačekuši. Pustio Žutog da se izleće. Misli on da će na opštinskim izborima povaliti SDA. HOĆE LI ??? A ovamo koalicija za dobrobit naroda. Narod vam sve grebo i izgrebo!
Definitivno sa Žutim treba obrisati ulice Sarajeva!
Saznajemo iz pouzdanih izvora da su novi zahtjevi upuceni od Izebegovica i Covice za smajene, i nova ustolicenja, tako da se predvidja da ce Tuta Naletilic preuzeti Ministarsvo Odbrane a Zijad Turkovic pravosudja.
Izzetegović i Ćović, sramota, ljudi na vlasti preko 20 godina a država na koljenima, prosjaci,bijeda,bolest,neimaština,nezaposlenost,propale firme, fabrike,za bolesnu djecu koja se moraju liječiti van zemlje se desetljeće skuplja od ionako siromašnih građana proseći, penzioneri po stare dane, kada trebada mirno žive ali ne, penzioneri gladuju, žeđuju nemaju za šta lijjekove kakve takve kupiti i neka mi neki nevjerni Toma napiše šta je jedna jedina stvar koju su ova dva lika napravili a za dobro običnog čovjeka. Dobro žive isključivo oni sa njihovim porodicama, članovi njihovih partija, dupeuvlakači oko njih i tajkuni, ostatak životari a znatan broj moli boga da umre jer ne vidi izlaza u ovoj TOTALNO NESREĐENOJ ATMOSFERI, gdje je baš briga ovu dvojicu kako je ostatku sirotinje.
Eki gospodin hahahaha
PA TREBALI SU SAMI DA IDU A NE DA IH NEKO SMJENJUJE
Lijepu smo im igračku dali, samo SKUPA, mater joj yebem ... ! ! !
Ima da slušate Dragana, šef svima!
Ivanic je ionako ikebana!
Biće belaja kod kuće.
bake i čova znaju gdje je lova smjene ko im smeta na vlasti da mogu i dalje krasti ojjjj
Dobro su prosli. Mogli su ih streljati.