Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komadantica???
HOCE I ON KO BAKE BRADICU
A realno da su ovi iz Nato a imalo bili posteni prema ovoj državi do sada su nas mogli primiti 5 puta 20 godina tapkanja u mjestu i deklarativne price
Alternativa je postati neovisna Bosnjacka drzava, a ne NATO pijun. #NoSAD #NoRusjia
Uvek kada vam neko trubi da nesto "nema alternativu", imate razlog da budete sumnjicavi. Alternativa uvek postoji. Zasto ova gospodja ne ode u London da im tamo trubi kako EU nema alternative.
Zvizdic jedan od pravih primera potronstva, Uspeo je da proda BiH onima koji sprovode migrantsko naseljavanje Evrope. Iseljava svoj narod, a naseljava sljam iz Azije i Afrike.
Zvizdić P E N I C I L I N za trozube i kockoglave.
@BegovskaKandzija11 Primer koliko je BiH nemoguca drzava i pravi primer za izucavanje kako ne tereba jedna drzava da izgleda ili postoji. Neko ko je jedanko u zakonodavnoj i izvrsnoj vlasti je pravi primer onog sto ne postoji nigde na svetu, sem u srednjovekovnim drzavama.
Denis Brko Zvizvdić
BiH je od 1995 u NATOu jer je NATO u Bosni
Taj NATO stoji iz drzave Izrael i branice ga svim sredstvima. Naravno bosanski muslimani koji su puni nekakve kosmicke pravde su nesvesni koliko ih neznanje i poltronstvo svaki put odvede na pogresnu stranu istorije. Tako ce i ovaj put.
Uslovljavanje formiranje vlasti nekakvim nacrtom ANP-a je pravi dokaz koliko muslimanske politicare ne zanima BiH, jer su spremni zbog poltronstva cak urusiti sistem u vlastitoj drzavi da bi ispostovali one kojima svakodnevno ispod stola puse u ambasadama Sarajeva raznorznim spodobama bez skrupula.
Samo pudlice od naroda imaju zelju da udju u alijanse poput kriminalne i zlocinacke organizacije NATO-a. Dodvoravanje zapadnjacima koji ih gledaju kao topovsko meso i ljudski sljam kojeg treba zrtvovati za njihove ciljeve. Nekoliko hiljada evropljana je stradalo samo sluzeci po Bliskom istoku i Africi u nekakvim mislijama za koje ni oni sami ne znaju sta ce tamo. Koliko ce ih stradati kada stvarno budu ratovali.