Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prisluskuju sve drzave, kao da je to neka novost
Al možemo reći da slabo radi OSA čim su ih otkrili da i koga i šta prisluškivaju
jasta radi
cim se Covic Dodik i Fahro zale znaci da OSA radi sve kako treba.
NE ZNAM STA SE VISE PRAVDAJU? PA HRVATSKA I SRBIJA REDOVNO PRISLUSKUJU BIH! STA IM SE VISE PRAVDATE?
Riki12345 nije osa prisluškivala samo je odgovorila na poziv
Rimi Nije osa prisluškivala samo se igrala sa novom igrackom
Čuj HDZ-a..OSA vodi paralelan sistem..paralelan čemu..paralelan sistemima koji godinama na račun BiH poreskih obveznika rade u interesu susjednih država..pa i treba da bude paralelan tome.
Poznato je naravno! Cilj je da se naruši i uruši država Bosna i Hercegovina! Problem im je što na celu OSE konacno sjedi patriota koji radi za interese države, a ne kao što je bio slucaj deset godina kada je na celu bio komunisticki izdanak i strani placenik Almir Dzuvo koji je satanizirao muslimane i Bosnjake!!!
A zašto da se ne prisluškuju? Vanjski i unutarnji neprijatelji države i treba da se prate i prisluškuju. Ko je čist on se policije i praćenja ne boji. Sad se miševi otkrivaju...
meščini, ova OSA je bila mrtva dok je njome rukovodio petokolonaš džuvo i da su ovi sadašnji buntovnici itekako bili zadovoljni ...............!!
Cuj UDBA prisluskivala, pa pored distribucije droge to jo je osnovni posao. I koliko znam dozvoljeno je da prisluskuju svim drugim drzavama osim u svojoj, barem po pravilima, zato su osnovanli npr. Nine Eyes Committee.
nije problem prisluskivanje ,nego sta je odkriveno u razgovorima
Kakvo ludilo ... U Sarajevu u ulici Mehmeda Spahe , zgrada do zgrade centrala SDA i hrvatsko veleposlanstvo , preko puta Federalni MUP. Prisluškuju se zadnjih 25 godina i sad je to kao neki problem ... fakat im je ponestalo predizbornih huškanja
Kako prisluškuju tačno? Ono prislone na vrata čašu okrenutu naopako?
@AriaScorpio Ipak je feminizam nerealna opcija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)