Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise akcije manje price
Vjerske i nacionalne stranke su najgore rješenje i svi oni koji se u to nisu uvjerili, a pogotovo oni koji su pogođeni vladavinom navedenih, su ćoravi ili su za ludnice.
Zato su najbolje rješenje komunjarske ljevice. Haj ne dipr Boga ti.
@Pachenik Komunjarske ljevice, ako ih ti tako nazivaš, su bili prijatelji svih građana zato su najviše polagali u razvoj zemlje da bi narod imao radna mjesta, pa je Jugoslavija bila na 24-om mjestu u svijetu po stepenu razvoja, a takvi koji podražavaju ove koji su pokrali fabrike i svu privredu, ne misle o onima koji nejmaju gdje zaraditi i o onima koji su otišli po svijetu da traže sebi egzistenciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedan visoki funkcioner SDA, AZ. koji je neki dan studentima u Mostaru održao predavanje o humanosti, pored što posjeduje kod Visokog kuću za odmor, nije kuća nego dvor, kupioje stan od 299 kvadrata u Dubrovniku, a nije ga uknjižio zbog imovinskog kartona.
Laži i šuplja standardna obećanja i opravdanja za uzimanje novih kredita koji će završiti u najvećem dijelu u đepovima visokih stranaćkih funkcionera na vlasti i isplate svih brojnih koje su oni smjestili u razne državne ustanove.
Upravo tako. A što je najgore, svi to znaju i opet niko ništa. Izgleda da su se ljudi pomirili da je ovdje "piši propalo".
cilj je i dalje zaposljavati rodjake rodice dajdjice amidjice starlete i usput jedinstveno pljackat drzavu