Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' svir'o Kurzu?
doooobra
Kad sam išao u beč, i ja sam bio sa svojim .....
Čitam neki dan komentar jednog vrlog komentatora sa Klix-a, kaže Denisov sin studira u Beču.. Pa budala zna da, u BiH kad dvoje rade bez problema pošalju dijete da studira u Austriji. Da je Zvizdić kojim slučajem u esdepeju hvalili bi ga kako hoda po europi a u esbebeju bi ga objaručke prihatili da im pređe, otkad bale za njim.Ovako pošto je u SDA, običan je uhljeb i neradnik koji o tuđemm trošku hoda po Europi.
Mogao bi Zvizdic kao dugogodisnji koalicioni partner navratiti kod Spirica u stan, da se progovori o starim i dobrim vremenima.
Brnabicka je primila Kurca u svojoj rezidenciji
Penis s Kurcem i lezbejkom iz Srbije
Kaže Kurtz:U Hrvatskoj će biti stabilno tek kada Srbi i Bošnjaci dobiju konstitutivnost.
Zvizdic bez Kurca u svatovima.
Cirkus drzava u kojoj je samo bitno da si na vlasti ili dio vlasti te da sisas budjetsku sisu. Zvizdic se lijepo snasao, kazu nedavno sinu kupio stan u Becu, gdje je kvadrat 3.000 Eura. Ovdje ce samo ostati budale i oni koji nemaju gdje
Nije Z nego C
Proslo je sto godina od poraza Austrije i pobjede Srbije kao uzrocnika prvog rata, sto je Kurzu dobro poznato, jedino se je sad kao suprodstavljena strana EU nacelima Srbiji pridruzila i Hrvatska
U Becu pocinju snizenja, pa hajde da guzica vidi puta, a usput cemo o nekoj retorici i nekim integracijama. Povest cemo jos i zenu i njenu drugaricu da joj ne bude dosadno dok smo na sastanku, pa im dati i malo dzeparca iz drzavne kase, zaradile su. Kasnije se kocoperiti po nakicenim ulicama, kao da smo dosli svojim parama, dnevnica ide, a insan na odmoru. Jaka drzava, a tek drzavnici.
Ja doso citat komentare o kurtzu 😁
S kim/čim???
stoji ko otuđeno tele u grupi bizona