Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste tako uporni u pronalasku investitora ili ukiidanju uhljeba po kancelarijama mi bi bili Svicarska.
@shahzudin ma kad su u opozicij sve cke , nema ko da povede svi samo gledaju neke gluposti da valjaju i onda opet u opozicionu hladovinu, zato ce qurac moj glas dobiti iko
@shahzudin Zato im i trebaju akcize, da nahrane armiju glasaca koja ce ih ponovo izabrati na vlast. ova bagra samu sebe odrzava, na kraju ce ih se puskom morati otjerati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja poslije ove glupe izjave godine ne mogu čitati tekst više: "Istakao je da je BiH ostvarila najpozitivnije ekonomske parametre i da u ovom trenutku ima najmanju zaduženost u EU i regiji te da je otvoreno više desetina hiljada radnih mjesta." Pa koga ti majmunom praviš sjeme ti se zatrlo daBogda!
http://poskok.info/wp/halilovic-o-najavi-obnove-herceg-bosne-ja-bih-ih-molio-neka-nam-na-prijete-mi-smo-muhanat-narod-kad-nam-se-prijeti-neka-se-urazume-i-neka-s-nama-razgovaraju/
Ovaj Zvizdić je veći mufljuz od Bakira
Niste zadovoljni u rjesavanju korupcije i kriminala pa kako ce te bit zadovoljni kad treba korupciju i kriminal sasjeci u korijenu a to je od vas krenut jer vi ste naj veci krininalci i od vas krece korupcija.
Oni i dalje provociraju i peglaju nam živce. Već 25 godina nosimo ovu bagru na grbači. Zar nije vrijeme da se oslobodimo ovog poganog tereta?
Moramo pod hitno pronaći način da iskorijenimo parazite, u protivnom nećemo imati za hljeba.
Hahahaha...razmislit ćeno da razmislimo...dogovorit ćemo se da se dogovorimo...odlučili smo da trebamo razmisliti da razmislimo da se dogovorimo ...haaaaahahahaha....pa ovi se ne prestaju šprdati!
Ko o čemu kurva o postenju.
ovi dok ne uzjasu na ledja najsiromašnijeg naroda u Evropi čija je kupovna moć tek 31% prosjeka EU, neće odustati. Koja nesposobnost SDA vlasti....
nimalo se ne boje naroda nit nas j..ebu 1% ... dokle vise kukavicki narode dokle ... treba se obracunati sa ovima sto na silu hoce akcize dok nije kasno... dobro pamtite imena onih koji su glasali za akcize a i one koji su glasali protiv ...gdje nam je dostojanstvo pamet i hrabrost???? zar ga nemamo... umrjet cemo kao kukavice
Hajde vise sidjite nam s k(h)arine politicari!
nek sebi plate smanje upola ovi na drzavnom budzetu i tako mogu vratiti pare mmf i eto riješenja.mmf ispade njihov gospodar a političari njihove vjerne sluge.mala skupinica bankara pa handre ćitave države i narode.pa imaju li političari imalo pameti pa ih ovi bankari da NEKAŽEM ŠTA.
Ma mrs u pm! Cuj ne odustaju
evropa zapela da nam ga ucera.. i ucerat ce ga.. jer ovi ne sluze interesima naroda.. vec interesima ovih odozgo
U ovakvoj situaciji kakva jest, prioritet nisu ni ceste ni Euroasvat, ni Hering iz Sirokog, nego je prioritet nr.1,kako zaustaviti daljnje zaduzivanje, nakon sto je sav privredni potencijal unisten i opljackan u reziji vladajucih struktura, pa je nastala velika nezaposlenost i iseljavanje. Svako razuman vidi i zna da je doslovno najcrnji neprijatelj ove zemlje i naroda, onaj koji glasa za uvodzenje akciza i nove kredite.
ovaj denis ne moze sastaviti recenicu da se jezikom ne oblize dok prica. ko nas predstavlja sta to izabrasmo.
ti neces nista razmisliti ti nisi tu da mislis niti si sposoban jer ti viriš bakiru iz guzice ko kanafa inace ne bi bio ni predsjednik kucnog savjeta da ti nije ovog porodicnog korupcijskog sistema nepotizma uzgajao bi negdje mahovinu u nekom ćumezu i lozio ugalj u nekoj kotlovnici