Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste u stanju 3G mrezu drzati stabilnom,Albanija ima 4G. Nezaposlenost se prepolovila otvaranjem berze rada u Njemackoj,Austriji zemlja Beneluxa i sire. Zemlja staraca i uhljeba do 2030.Vrati se nazad,prosetaj gradovima vidi ko ti zivi i. radi nelelemudaj po bijelom svijetu,sprijeci odljev mozgova
Proces prodavanja zjala doveo nas je na sami vrh ekonomsko najrazvijenih zemalja. Sledeće godine planirano je da se izvezu u još desetak država svijeta što će nam bruto nacionalni dohodak povećati još brutalnije. Jbte. pričam kao pravi ekonomista :-D
Tako je majstore, opet pobjeda, sta je ovo danas
Ma nemoj srat Zvizdicu. Ja ipak mislim da bi puno bolje rezultate dala borba protiv korupcije i kriminala. Oduzivanje nelegalno stecene imovine i slanje u zatvor kriminalaca i ubica poput Efendica. Sta ti mislis?
Postovani gospodine Zvizdicu, prisustvovali ste temi sa dobrim nazivom SKOK u razvoju. Veliki procenat ljudi u BiH nazalost ne umije ni da cita ni da pise, a na pitanje sta je IT vjerovatno bi pomislili da im je neko rekao aj ti uradi nesto... Kad smo vec kod razvoja, svaka cast sto je freelancerima retroaktivno donesen zakon da plate porez. Mogu se dici sve 4 u zrak i reci smanjuje se nezaposlenost, a svi znamo kako.
Isto tako proces digitalizacije izbora moze doprinjeti zdravom razumu normalne rezultate