Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je ovaj put U DEMOKRATSKOM DRUSTVU, a gdje on to društvo vidi, ako je to ovo kojim vladaju onda je tu materiju slabo svladao, sjedi čista jedinica.
Joj što se neće naći neko pametan da tebi koju šiju zavrne i pošaljete tamo odakle si došao za stadom ovca...
Pa zašto ih onda tuku redova?
Evo guglam informacije o novinaru...net samo mi izbacuje članke da je premlaćen...nema nijednog ćlanka ili video zapisa o njegovom prošlom radu.Ovolika hajka počinje da liči na medijski spin.
U nedemokratskom? Pa svako malo pretuku nekoga od novinara, kakvo smo onda društvo? Samo ovo je na nivou fašističkih batinaških hordi, samo nam još fale prave milicije. Koliko god su neki novinari glupi, potkupljeni, lažovi, needucirani, i oni su ljudi i imaju pravo na fizički integritet, mada i sami često drugima uskrate lično dostojanstvo. A sa druge strane ima odličnih profesionalaca koje je milina gledati i slušati, ili čitati.
Bravo to je pravi lider hahah
demokratsko de nam prevedi pizdicu šta je to demokratsko u bih
Penise Pizdicu samo se ti nemoj javljati i pricati, ionako ne znas nista drugo raditi osim ublehe bacati
A sta znaci DEMOKRATSKO DRUSTVO. Za nas je to Utopija ili neki neostvareni San.
društvo u kojem vladaju demoni - demon-kratija
Prije svega, BiH nije demokratsko društvo!!! U demokratskom društvu građani mogu uticati na vlast, a u BiH su 3 nacije bez obzira kako grasali, pri čemu glas jednog građanina može vrijediti 6-7 puta nego glas drugog. I ništa se u ovom društvu ne odlučuje demokratski... A ti Zvizdiću nisi ništa doprinio da ovo društvo bude više demokratsko!!
Zvizdić šta god da urad,kaže pozitivno,hejteri ga opljuju samo jer je SDA.Gledajte Hejteri čovjeka kroz njego rad i dijela.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/nedzad-latic-tri-puta-napadnut-ispred-dzamije-radi-se-o-vjerskoj-mafiji-bio-je-to-pokusaj-ubistva SALKO ZILDZIC????? kome on pripada??? SDA.
Zvizdiću pusti šuplju, vi političari se ponavljate kao izgrebani CD ... Eto prvog, eto plate, toplog, prevoza i naknade za odvojeni život, ma libu te racku za beje ...
Jos kad bi se ovo moglo nazvati demokratskim drustvom.