Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekini odnos i sa Čovićem, Bevandom i sa HDZ-om odmah ako si mangup!!!!
mangup je zvizdic..nemoj da se brines za nejga...sta mislis da li djele pare od buskog jezera i bih nekretnina po primorju?..naravno da djele...upravo to dogovara sa covicem...dok mu bosnjacki borci gladni protestvuju vec 4 godine...jednog je policija batinama usmrtila...pa sta....lako je baciti bosnjacima maglu u oci....:)
DA, SDA/SBB/SDP/DF/NS DA USVOJE DEKLARACIJU DA VISE NEMA DJELIDBE NIKAKVE VLASTI I FORMIRANJA KOALICIJA DOK JE NA CELU HDZ-a DRAGAN COVIC.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bojkot hrvatskih proizvoda
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Neka tvoja stranka istupi iz koalicije sa HDZ-om na federalnom i državnom nivou. Ma ne,vama je interes da vlast funkcionira zbog naroda ,naravno.
Ne slažem se s politikom dotičnog i njegove stranke, na potpuno smo različitim ideološkim stajalištima. Ali ovako se treba postupati prema svakom ko provocira i dovodi u pitanje Ustav BIH. Bosna i Hercegovina je jedina naša domovina i ne smijemo dati da olahko postupaju prema njoj.
Samo vi i dalje glasajte za Komšića. Tim činom su Bošnjaci postali neprijatelj broj jedan Hrvatima i Hrvatskoj a Srbi su postali prijatelji i saveznici. Aferim.
@gargantua to dokazuje koliko ste glupi kao narod, cuj u zagrljaj dodiku...mater vam latinsku
Premijer u tehničkom mandatu prekida saradnju sa ambasadom preko Twittera. E, jebeš Monti Pajton.
Zvizda nije p.izda!!
Samo na kladionice udariti tamo je covke najtanji a ti el Bake h koaliciju sa HDZom ccccc
Bravo Deno samo ostro
tako je
Turci odobrili: Nema carine, eksplodiraće izvoz iz Srbije Turski parlament ratifikovao je novi Sporazum o slobodnoj trgovini između Srbije i Turske.
Zvizdiću, ne samo blokada kontakta sa ambasadorom! Apsolutna blokada sa hrvatskom od strane bošnjačke većine! Vrijeme je da se povuče linija! Nek idu u pi.ku materinu više, i lijevi i desni. Dosta više ljigavaca! Nek se sastaju sa lokalnim secesionistima, ali nema zvaničnih sastanaka sa državom i nema podrške tim sastancima od strane većinskog naroda, dok ne odhebu sa svojim politikama.
@archi_a blokiraj ti hrvatsku. Ne treba nam nikakav politicar. Ja sve sto vidim da je hrvatski ili srbijanski proizvod ne uzimam. U hrvatsku nisam otisao pet godina. Samo italija, grcka, turska. Sto se mene tice obje drzave su blokirane. Ne treba mi ni zvizdic, ni bakir, ni fahro ni niksic da bi bile blokirane neprijateljske drzave
@rambo972 apsolutno! samo tome treba dodati i blokadu svake komunikacije od strane naroda kojeg ima preko 50 % u Bosni i Hercegovini! nek idu u pm više i oni i njihova ispružena ruka i lažno prijateljstvo! I koristiti svaki dan, svaku minutu da se javno iznesu sva njihova uplitanja i rovarenja po državi Bosni i Hercegovini!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma tolkom si ga nasikiro da se odmah po desnom jajcu počešo...
Odmah ga proglasiti personom non granta
Bravo, sa fasistima i treba samo ostro i na prvu!