Zvizdiću, ne samo blokada kontakta sa ambasadorom! Apsolutna blokada sa hrvatskom od strane bošnjačke većine! Vrijeme je da se povuče linija! Nek idu u pi.ku materinu više, i lijevi i desni. Dosta više ljigavaca! Nek se sastaju sa lokalnim secesionistima, ali nema zvaničnih sastanaka sa državom i nema podrške tim sastancima od strane većinskog naroda, dok ne odhebu sa svojim politikama.
@archi_a blokiraj ti hrvatsku. Ne treba nam nikakav politicar. Ja sve sto vidim da je hrvatski ili srbijanski proizvod ne uzimam. U hrvatsku nisam otisao pet godina. Samo italija, grcka, turska. Sto se mene tice obje drzave su blokirane. Ne treba mi ni zvizdic, ni bakir, ni fahro ni niksic da bi bile blokirane neprijateljske drzave
@rambo972 apsolutno! samo tome treba dodati i blokadu svake komunikacije od strane naroda kojeg ima preko 50 % u Bosni i Hercegovini! nek idu u pm više i oni i njihova ispružena ruka i lažno prijateljstvo! I koristiti svaki dan, svaku minutu da se javno iznesu sva njihova uplitanja i rovarenja po državi Bosni i Hercegovini!
Prikaži sve komentare (183)