Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje smece od drzave
Meni neke stvari nisu jasne. Svi su kao deklarativno za ubrzane EU intergracije, a u praksi sve cine da te ambicije po(t)kopaju na sve nacine. Zadnji u nizu besmislenih poteza je tuzba protiv RH. RH predsjeda EU-om sljedece godine. Plenkovic je najavio niz summita na temu ubrzanja integracija zapadnog Balkana, s posebnim naglaskom na BiH kako bi brze napredovala. Komu treba isforsirana i suluda prica oko Peljeskog?! Hegemonija nije dovoljna?! Prestrasno! :(
Zvizdic je gownoo
Pa ovaj jos predsjedavajuci Vijeca ministara? Pa izbori bili prije 9 mjeseci. Aaaaaaa! Pa ne treba vise raspisivati izbor u ovoj zemlji. Samo se pravi ogroman trosak iz budzeta, a nicemu ne sluze.
Baba je se tijesno provukla sa samo sedam glasova.... Nema ti ona neku podršku u Evropi, čak niti u Njemackoj
Javite joj da smo mi koji i danas pricamo o ratu ugrozenosti i da i dan danas Ti Zvizdicu sa svojim SDA lopovima na konto sukoba i ugrozenosti dobijate izbore koji za Vas znace apsolutnu Vlast. Sjedi Ursula lijepo ti je, mani se balkanskih djilkosa.
Bujrum mlada. Dođi da vidiš kako ovi naši kradu državu, možda i vi nešto naučite.