Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro, može li mi neko reći koji idiot s klixa cijeli dan briše ozbiljne komentare. Fakat mi nije rzumljivo da toliko ljudi radi posao o kojem nema ni elementarna znanja.
Nismo li možda malo zakasnili s idejom. Od ideje do realizacije i donošenja odluka treba još neko vrijeme. Ako Bog da, možda pandemija i završi do tada :-)
nikad nije kasno za prave stvari
Hoće l' se i taj potencijalni krizni štab formirati na plemenskom osnovu tj. na "konstitutivnosti" pa da se i tu omogući blokiranje svake iole normalne odluke ? Bit će nam i krizni štab pun diskriminacije i antidemokratije. U svakom slučaju, dobra ideja u teoriji ali tek ćemo vidjeti kakva će biti situacija u praksi.