Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unazad 20 i kusur godina koliko ste (armija administracije) primili abnormalnih plata, velikih toplih obroka, ogromnih isplata za prevoz i odvojeni život, te ostalih novčanih benificija (za nerad), u BiH ste mogli osposobiti, renovirati sve tvornica i fabrika, unaprijediti rudnike, i napraviti još koju tvornicu i fabriku, i ne bi trebali nikakve investitore. Ukratko, vaš tok novca ide samo u javni sektor, a proizvodni vam je nepoznanica, prodajte i ovo malo što je ostalo i idite u PM-u
Opet narodu poturaju lažnog Valtera, koji je sve kineze iz Sarajeva protjerao.
Ja ih zovem, oni ne dolaze! :)
pozivam sve dobre ljude da mjesto kafica otvore BHtelekom pa da svi mogu piti kafu i raditi u BHtelekomu!
Pogodno tlo za hardwer, jer imamo softwer devolopere. Sigurno bih bio pun pogodak ukolio nam pruze sansu za investiciju u nasu drzavu, pohvala za dr. Zvizdica koji predvodi ekipu proaktivaca.
Kakav hardware kad je jeftinija proizvodnja u Aziji.
Otjerani su Kinezi iz Sarajeva prije 6 godina na ustrb Arapa,bojim se da to Kinezi nisu zaboravili
Samo nam jos ovi izrabljivaci fale
https://www.dvlottery.state.gov/ https://www.youtube.com/watch?v=-BLwf-CigOc Lutrija za zeleni karton USA,prijava traje do sutra 7 novembar,pozurite,ako zelite da s prijavite za izvlacenje 2018 godine,mnogi su ovako dobili vize i dozvole za boravak u USA.Prvi link je gdje treba aplicirati,drugi link je kako aplicirati,uradite jos danas i sacuvajte zadnju stranicu kad zavrsite aplikaciju ,tu suvam brojevi kojim mozete poslije provjeravati vas status.Ovo je sve besplatno.Sretno.
Hajd ti sad cemo mi :D
@shimonperes uhljebi nije ovo za vas ovo je za raju,a vi cete uzivati poslije u praznoj BiH.A mozda vam posaljemo bushmane pa njima solite pamet.
Samo tebe cekali da ih pozoves , kulturan narod nece bez poziva da dolaze ...
Ponudite im besplatnu radnu snagu,kako bi se i vi korumpirani političari ugradili u realizaciji tih projekata.
već realizuju u Rajlovcu😂