Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdicu...tvoj rodjak cmapara je izasao iz sda....Ova tvoja izjava je gotovo ista kao kojoviceva jutros.....Jeli ovo gospodine krah SDA?SVI KOJI SU STALNO NA KLIXU ZNAJU DA SAM USPJESNO PREDVIDIO IZLAZAK DINE KONAKOVICA PA ONDA I CAMPARE....A SADA VAM KAZEM....IDUCI JE ZVIZDIC I SEMIR EFENDIC.
@NARODiPRAVDAofficial To bi mu bez sumnje bila najbolja odluka u zivotu!
U emisiji na N1 Efendić je doslovno rekao "Iskreno mislim da je puno gora alternativa, kada bismo joj tražili alternativu, ono što se zove Narod i Pravda. Uvjerio sam u sve ono što je Konaković radio dok je bio u SDA i u njegove sposobnosti da rješava naše probleme i on nam sad daje alternativu..." Ako neće u NiP koja je u suštini SDA 2 onda neće sigurno ni u SDP ni u Našu Stranku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zvizdicu Ima raje koje nemaju za kifle
Ima botova od kada su izgubili Sarajevo sledovanje se smanjilo na pola kofle dnevo za 1000 komentara na klixu hahaha
Treba ga podsjetiti da je i on dio te neproduktivne politike!!!.sta je to do sada konkretno on licno uradio za drzavu BIH.Nista!!!!tipicni SDA ovac koji samo zna pricati i nista vise od toga.sram da ih bude!!!!
NISI TI KO NI ČAMPRA NI ZAŠTO-OBIČNI MAHALAŠI KAFANSKI
OPET OVAJ ŠUPLJIKANT...DA MI NIJE ČAMPRA NIKAD SE NE BI NI CULO ZA OVOG ŠUPLJIKANTA.LIK JE TOTALNA 0.U SVAKOM POGLEDI
Ovaj kao da je iz Nase stranke!!!
Oooo Denis namazao glavu vazelinom,ahahaha,pod stare dane uvlacenje u dupe Kojovicu?Daj ba makar malo samopostovanja ako ti znas sta je to?
Dakle, pobjedili smo u 42 opštine, u tri opštine u Federaciji i ostali smo najveća politička partija u BiH
I NAJKORUMIRANIJA
Zreba da postujete sto vam se kaze iz EU i Amerike,a narod ce postovat to...Vi samo razvlacite dogovore ko hidza teraviju...
Denis kopira Pedju Kojovica?Pa stvarno sramota za politicara sa zoliko godina na nadim jaslama.Sto nisi barem red rijeci izmijenio nesretnice?
@turbulencija41 Denis je za tog šetnika gospodin
Nije vala.Denis vazda druge kopira.Streber bez srca i emocije.On sve tudje govore kopira.Ili govori neke strane izraze da ni sam sebe ne ratumije.Jednostavno jalov lik.Jalov u svakom smislu.
Nelogicno, u Dejton se potpisivalo u ime gradjanske BiH. Neznam u kakvo bi se to ime potpisivalo u Briselu. Nikada se nismo udaljili tako daleko od BiH kao danas pa ti vidi.
Nema od toga nista... Dalje?
Moze i trofazna ,pa neke pakete za Fife 21 kupite ,podijelite djeci ps5 ,dajte nama na klixu vise slobode.imamo mi vremena jos 20 godina
i ulazak BiH U Nato
Kako se odmah prebaciti u Brisel. Pa zar ste vec zaboravili na regeneraciju.