Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo radis s obzirom da od drzave dobijes 15 000 KM svaki mjesec plate
Ne favorizujem nikog, stvarno me zaboli za svakog političara,svi seru isto, ali ovaj ga najviše sere, radi a ništa ne radi...Bitan ko ona Ivana na Pornhub-u što je 5km udaljena od mene i hoće da je kandžijam...
E VALA NEKA TE JE BAKE STAVIO U 16 PLAN
tačno vidim kako će se u bliskoj budućnosti a po nalogu iz i sda jedan dio njih odreći islama i vratit bosanskoj crkvi a onda tužit ove dvije crkve u bih i tražit da se njima vrari crkvena imovina a sve u cilju stvaranja sdabosne 😉
prvo paradzemati sad paradržava, ma bravo bošnjaci 😂😂😂
Komisije se plaćaju, zato će ih i deblokirati :)))))
Član 1. Republika Bosna i Hercegovina je suverena i nezavisna država ravnopravnih građana, naroda Bosne i Hercegovine — Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive. Član 2. Građani, narodi Bosne i Hercegovine — Srbi, Hrvati, Muslimani i pripadnici drugih naroda koji u njoj žive ostvaruju svoja suverena prava u Republici Bosni i Hercegovini.
Vikend je Zvizdiću, odmori
Zvizdić ima više funkcija nego Kraljica Elizabeta. Jedino što im je zajedničko jeste da multifunkcije nisu plod volje glasača na izborima.
Što je najsmešnije - prošao je rok za ANP. Kada bi Prelepa i Večna Republika Srpska i prihvatila ANP - može da se pošalje tek naredne godine.
@BulevarEpiloga Retadirani srbin cijeli dan provodi na bosanskom portalu i širi mržnju. Zivjeti u svojoj domovini i mrziti je istovremeno, a glumiti da je neko drugi...tezak je zivot malog i nebitnog srbina.
hajte vi ponovo na kolektivni godisnji odmor do opcih izbora svakako nista neradite a uredno primate plate