Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja očekujem djeda mraza... SAMO ŠTO NIJE! Vaš nerad i javašluk je strašan. Niste ništa promjenili zadnjih 20 godina. SRAM VAS BILO. Samo uzimate pare, za sitni interes prodajete milione, ljude trpate na kamione i šaljete u Njemačku u nadi da će da vam šalju para. Odijela gotivna, potpisat se ne znate. Vozite skupe automobile, a do juče ste jahali motokultivatore. Frizura zalizana, pamet je kupljena, iza leđa stranka, na račun vam kaplje banka.
q će dobiti
Ja Očekujem 100 000 radnih mjesta
Ma sta kazes poturice vama je mjesto u Arapskoj ligi
Post napisan od strane klosara narkomanskog sa imenom Admir.
Zvizdić pisao Dancili: Očekujemo da u vašem mandatu BiH dobije status kandidata u EU ------------------------------ VIDI OVIH SARAJEVSKIH SDA/SDP/SBB UBLEHA, KAO DA SU SA MARSA PALI, LJUDE IM DIKTATOR GENOCIDNI UBIJA KAO TUCICE, ZATVARAJU IH ZBOG VERBALNOG DELIKTA, AKO JE I ZBOG TOGA, RATNI ZLOCINAC SEF POLICIJE GENOCIDA, A ON BI NI MANJE NI VISE U EU? UHAPSI DIKTATORA, RATNOG ZLOCINCA I MUDANA, OSUDI IH, PA ONDA VJEROVATNO CE ODGOVOR BITI NE.