Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od vas, nas napadaju i ove psihopate koje je nakaradni sistem pustio vani da hodaju, napadate nas vi koji odrzavate nakaradni sistem, napada nas egzistencija koju nam vi kocite. Ma jebite se.
Kupili tri auta za 700 hiljada, drotovi nemaju dugih cijevi u gepeku niti pancira na sebi. I to pazi FUP.. Zamisli kako je po kantonalnim MUPovima onda.
Pa pricate uvjek tako hebem. Ti. Nanu zasto ne rjesis nesto papak
Bravo kljusino. Zar i ti živiš u ovoj državi. Jesi to jutros saznao da je ubijen policajac. ako ne znas i prijekoji mjesec su ubijena dvojica na alipasiinom polju. Vidi ako nista saucesce porodicama da izjaviš. Koja gomila idiota nas vodi u bolje sutra.
https://istinomjer.ba/predsjednicka-pomilovanja-u-entitetima/
stapno iste otrcane fraze. ovo je napad na sve nas. ovo je pucanj u drzavu. bla bla bla .
suti govnaru!
Pa osuđuj ti sada babi Ruži , što ga ne osudište na vrijeme. Ne mislim na dotičnog nego tužilaštvo FBiH i sudstvo.
Dajte ime i prezime predsjednika FBiH koji je pomilovao i ranije pustio na slobodu masovnog ubicu...ako neko ima elektronske sluzbene novine neka pretrazi bazu i neka nadje ko je potpisao odluku o pomilovanju
3 policajca ubijena... jadni ste sve vam j36em usta
pogotovo na tebe je to napad. u toplini doma svoga sa tjelohraniteljima.
Sve ste vi ovo politicari krivi i vas nakaradni zakon , lopovluk , korupcija sve dolazi na naplatu ... Zao mi samo nevinih ljudi sto stradaju radi vas .
Ovi političari osuđuju ubojstvo policajca! Ne mogu da vjerujem šta čitam, zar nebi trebali biti ovako aktivni za svaki nevin životi i osudit ga i dignitbsve institucije na noge da se to ne ponovi ! Žalosno je da je ovo došlo na 2-3 dana vjest u novinama i poslije se sve zaboravi! Iskrena sućut obitelji ubijenog policajci i neponovilo se ovakvo više nigdje! 🙏😢
Svi naučili Inzkovu mantru, izražavaju duboku zabrinutost. Gdje ti je ta supermoćna SIPA Zvizdiću???
a OS hlade mudda..jesul obuceni ...jesu ... jel imaju oruzje ...imaju ...jesu li placeni da brane narod ...jesu ????
jeste li vi neka drzavna vlada ? izdajte naloge i akrivirajte i OS