Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo onaj SDA borac , sto je ranjen ko civil pa prevezen u Njemacku na ljecenje gdje je i nastavio zivjeti do kraja rata, dok su ovdje borci crkavali po kojekakvim bolnicama , i sad on soli pamet o BiH i patriotizmu, ma goni se u neku stvar
@JoleX Bilo kakvi procenti ( a bosna je na 100% svoje teritorije) , ne mogu izbrisati presude zločinacima za UZPe , genocid , ubistva civila , silovanja , uništavanje preko 1000 verskih objekat, gradova , ....itd...itd... Za veke vekova ostajete upamćeni kao največi zločinci posle 2 Sv.rata...
@JoleX okupaj se nekad. Sapunom, četko :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma sikter ubleho
Jedna rijec koja totalno opisuje ovu spodobu: - BUDALA
što se sad svi busate glasao narod i tako je i dobio. što više zajas.. o ja narod on te više voli i podržava te u pravu su iz vladajućih stranaka bolje ništa ne radit i uzimat pare nego radit.
Defeinitivno jedini pravi prijedlog za izborni zakon bi bio onaj od DF i SDP. No, ni on se nesmije prihvatiti ako u njemu ne stoji član o prijevremenim izborima. Bez toga uopšte nije potrebno da se bilo šta mijenja, jer ovaj ćlan je krucijalni i najdemokratskiji, jer onima na vlasti nikako neće dozvoliti bilo kakvo opuštanje. Jesu li DF i SDP ti, kada dođu na vlast biti kao i ovi prije njih? Ako hoćete glasove budite potpune demokrate, a ne na mah!
SRBIJA JE TURSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VELIKA ALBANIJA!!!!!!!!!!!!!!!
Semir Efendić kandidat za clana Predsjednistva BiH. Bakire reci Sebiji i Denisu da si izabrao Semira kao svog nasljednika.
Glavni kriterij sda bota je da su svi isti. Koliko jadno je to... Svi su isti pa opet izaberite nas. Malo morgen
Penis pizdic
nema kompromisa oko popisa.........stanje je onako kako jeste.........sto se sve mora politizovati ?
nema kompromisa oko popisa.........stanje je onako kako jeste.........sto se sve mora politizovati ?
Sada će SDA botovi krenuti sa komentarima kako su svi isti. Kako SDA brani Bošnjake hahahahahaha.
Agresor nas je uništavao 92-95, SDA od 1995-2018
Gdje je agresor stao u nistenju BiH , tu je SDA nastavila, sredstva su druga a rezultati isti, opustosi, raseli , osiromasi, "razvuci pamet".....
Doletio sam u Turskoj, Kemala viđam na svakom ćošku, još ga samo iznad wc šolje nisam vidio. U Bosni Aliju svi psuju, neda Bošnjo ni da se Aerodrom po njemu ime da.
nek se nazovu propale firme, tipa Hidrogradnja, GP Put, .....sad Zeljezara, Krivaja biraj druze
Kemala možeš samo porediti sa Titom.