Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denis ke pošten čovjek... Pošteno se nakrao!
Zvizdicu, stari ste realno i nemate znanja. Imate retoriku i nastup, tome vas političke akademije stranaka uče.
samo da podsjetim da je Bakir legalizovao sve kriminalne akcije demokratske stranke (sda). sada više neće imati priliku a njegova familija neće biti spokojna već unazađena i obrukana zbog pohlepe i kriminala koji su podržali, jer su umislili da će vladati doživotno. Alija je najgori lider u istoriji svih naroda na svijetu! Kada su ga zarobili (zbog svoje gluposti svi smo zaplatili još tri godine rata)
ok, cijemo opredijeljenost - ali to je nedovoljno... ajde da vidimo sta ce taj sutrasnji dan da donese..
bruka me i komentarisat ovog SDA RATNOG DEZERTERA sto nisi i osto u Minhenu
Dok je odgovarao na upitnik, FAMILIJARNI DENIS je imao neke blokade negdje u predjelu malog mozga jer veliki jos nije odblokiro 😂 ali fala Bogu sve je lijepo proslo i citko tako da je FAMILIJARNI DENIS stavio bojice i flomastere u pernicu i otisao kod svog rođaka malog Baketa da se igraju čiča miča gotva je priča 🙂
Avaz i njen Franjo na aparatima.
MRZIM sda STOKU, LAZLJIVU, PREVARANTSKU. Na facama vam se vidi da ste jad i bijeda, jbem li vam majku izdajnicku.
Zvizgonja, JE'B'I MA'T'ER , HVALAAAAA
E moj Penise
ovo je isto ko kad te neko prima na poso pa ti da da popunis upitnik sa licnim podacima a tebi treba vise od godine da to uradis. i onda kad popunis slavis sto si pametan ! pa jos pozoves i poslodavca da se slikate kako mu predajes popunjen upitnik.
Eto njega nazad na doradu, brze nego li ga posaljete. Misevi, nije EU bih glasaci pa da nasjednu na vas rad(nerad)
za koliko vremena smo probili sve rokove
Hahahahhahahahha.... sad kad im vrate jer nisu na sva pitanja odgovorili
6 fali
Translation completed... after years
Nikad. Jos ni Daytonski sporazum nisu preveli .
Ja cekam odgovor .