Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahahh joj viceva majko moja hahahah oplakah,on da odblokira.
Gledaj hercegovca iz Stoca što se dočepao fotelje. Nagradio ga Bakir jer je uništio Kanton Sarajevo, pa sada i državu da unište.
ko je unistio kanton?unistili su ga svi gradjani sa losim ministrima i direktorima.svi su sutili dok su zaposljavali po grasu,viku,toplanama.godinama se gomilalo.problem kantona je ko stantan.a ne samo 3 godine.krivi su i oni gradjani koji ne placaju svoje racune,a trose.dosta je da se krivi svako drugi osim sebe
Greska drzavu su vec unistili.
Denise, pa i nemas mnogo izbora. Ili ces ti sa svojim ministrima zasukati rukave i odblokirati napredak BiH, ili ce narod vas istrjerati na ulicu i vasa debela primanja zablokirati! Nitko vise nema strpljenja beskonacno cekati da ispunite obecano!
pa odblokiraj
PRVO ZABLOKIRATI SVE FIRME KOJE ISISAŠE SVAKU MARKU IZ BiH. PA NEKE OD TvOJIH DRUGARA MALO PRIČEPITI ZA MNOGE MAHINACIJE OKO TOGA KAKO SU UPROPASTILI PREDUZEĆA OD KRUCIJALNOG ZNAČAJA ZA BiH. I SREDITI STANJE SA ČAMPARAMA I NJIHOVIM SILEĐIJAMA U SVAKOM VIDU I RODU!
mani se šuplje denise, već zasuči rukave i napravi konkretan plan sa svim aktivnostima