Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo kakav pokusaj dijeljenja Bosne, zavrsice se nestankom kamenjarskih i sumskih Srba iz Bosne.
Sjecam se takvih loziona iz 1991 pa nas Srbi zgutise na 18%
ako dođe do svjetske frke, daj bože da vam ostane i tih 18%.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Meni je zlo od ovoga više, rade sa nama šta hoće al bukvalno, zatvorili su nas nemamo gdje nemamo para policijski od 9 radimo sve sto oni kazu a oni kradu i ubijaju pa zataskavaju a vakcina nigdje, mi smo zaista da prostite ovce u toru.
Bilo kakav pokusaj dijeljenja Bosne, zavrsice se nestankom kamenjarskih i sumskih Srba iz Bosne.
Trebalo bi Sloveniju ukinuti. Alpski Srbi nicim kroz historiju nisu zasluzili da imaju drzavu.
Boli me hurac i za BiH i za sloveniju i za srbiju i za hrvacku, nek vam tata ratuje, a ko pobi ovoliki narod na respiratorima pleme vam hebem i dje su pare sto ste pokrali bando
ovaj se svadja sa slovenijom ,kao da je to njeno misljenje . slovenija je neciji glasnik i sapo prenosi vesti ....RUSKI NIJE , CIJI LI MOZE BITI???
Pravo zboris. Otvorila bi se pandorina kutija u kojoj niko ne bi prosao bez posljedica. U svakoj drzavi zive gradjani koji bi mozda zeljeli da se vezu sa nekim, a to bi bio haos. Sta je sa talijanima u Istri, hrvatima, madzarima u Srbiji, Sandzak, itd.
Znam da ce vas ovo sokirati ali - - HDZ jedini drzi BIH na okupu ! Sve druge stranke imaju oporbu, jedino je njima vladavina sa ovakvim ustrojem zagarantirana i glasovi sigurni za vjecnost !
Kaze Zvizdic "granica međunarodno priznatih država temelj međunarodnog poretka" a prvi hocete da priznate Kosovo. Trazite ravnopravnost, a prvi birate predstavnika Hrvata u BiH i sa tim se ponosite. Trazite postovanje vasih zrtava a prvi oslobodite Nasera Orica i sve ostale. Trazite da se ne obiljezava "9.januar" a vi obiljezavate "1.mart, dan armije itd.."Trazite da se postuje Dejton, a radite na razgradnji R.Srpske.. Nece to tako moci gospodo..Ubrzo ce vam se sve to odbiti o glavu.
Jedan jedini nacin da dam glas SDA stranci je da vi gospodine zvizdic budete kandidat za clana presjednistva. Drugacije nikako , predlazem gsp bakiru da se povuce sa scene i da da prostora drugim licima. Njegovog lica smo previse siti.
Velikobošnjačka politika na koljenima
Treba onom hohštapleru Janši poslati ovaj odgovor,ali u malo drugačijem obliku "Neće biti moguća podjela Bosne, i kada slovenska statistička regija Koroška pripadne Austriji, Goriška Italiji, a čitav Piranski zaljev Hrvatskoj."
Hamida i DunjalučkogBajraktara za generale!!!
Malo nas je izgleda izginulo sa svih strana malo je izgleda boli i suza bilo pa se priziva opet krvoprolice. Nema ovaj narod na Balkanu nema drugo sta da radi pa daj da ratujemo i ubijamo jedni druge. Kao da ce zivjeti svi po 3000 godina. Svasta
Mislim da Hrvati žele po svaku cijenu zaustaviti formiranje malog šengena. Ovaj put bi rado pomogao Srbima da vrate Knin
Bosna je nedjeljiva Drzava
nema podjele Bosne ,nikada
Sta ste se uznemirili...Ne brinite vas Niko nista nece pitati