Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je očiti kriminalac, kreten i budala kad može tvrditi da se napravio bilo kakav progres prema EU... Zvizda prava si slipava qarina Ko glasa za SDA, HDZ i SNSD je kriminalac, kreten i idiot baš poput Zvizdića i neka se svi glasači ovih stanaka napuše slipave qarine
Jel dosta vise Zvizdica, koliko mu paznje pridajete zajedno sa njegovom kriminalnom SDA, njima je odzvonilo shvatite, nema potrebe da ih forsirate toliko kad se njima blizi kraj, stize oktobar.
Prije dva dana ovaj lik(ne mogu ga osloviti sa ministar,jer se ne ponasa tako al naplaćuje ministarski)izjavi da samo sto nismo primljeni u EU!Juce EK nije ni rijec jednu o BiH progovorila kao pozitivno!Danas opet ovaj ispirac mozgova kaze da ima napretka!Nevjerojatno kakve lazovi i politici diletanti vode ovu našacenu i jadni BiH!!!
Nema s tobom napretka
Jbt ma ti si hronicna BUDALA !
Dosta više sa ovim luzerom! Nesposoban je za mački reči pis! Da je neki čovjek, a nije, odavno bi se otkačio od VM i prepustio bilo kome - svaki bilo ko bi bio bolji. Nije dorastao ni Memiću sa Iliđe!
Hahaha. Kako vas vise nije stid. Prvo si govorio o velikom napretku. Ljudi ti jucer rekose da smo ostvarili nazadak, a sad ti opet dodjes u stilu pa eto ima napretka.
Ne lazi vise ovaj napaceni narod.Padate u oktobru svakako
Znaš šta ....To ti je ono vjeruješ li meni ili svojim ušima i očima. Sklanjajte se sami, valjda ste skontali da novi vjetrovi pušu.
Diplomatski i "kulturno rečeno" niste se pomjerili ni za pedalj! To je učinak vlasti koja je dovela zemlju na rub konflikta, jada, bijede i duhovne pustoši!
ti*
Koliko pišete o njemu trebate se zvati Denis, a ne Klix
Napredak ce biti kada vas ne bude bilo. Nikoga od konstutivnih, vec samo SPOSOBNIH!
ma da... što ne kažeš kako jeste, a to je "hurcem nismo mrdnuli i ovakvo stanje nam odgovara... kakva, ba, EU"
nek si gurne sebi napredak odozdo otpozadi
Ništa nije urađeno, jer ti osobno a a i ostali partneri osim Šarovića nsite ništa uradili !