Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije isto paket cigara i zastava a kamo li politika i sverc!:))
Ko je ovaj soson?
eeee bošnjeeeee.. kasno ste se sjetili. sada je Predsjednik Dodik došao u sarajvo i sada slijede blokade! 😅🤣😅 👳😭👳
Krezuba, polupismena budala poput tebe ne može skontati da će se te blokade negativnije odraziti na medine burače nego na druge. Mi ostali smo kolateralna šteta ali bolje ćemo proći nego siromašna fukara iz entiteta koja je najviše glasala. Šta je to dobro u tome što majmun blokira, tupa kretenčino?
@DedaR mozda jedino u laktasima on otkako je u Sarajevu je totalno izgubljen u vremenu i prostoru vidi se po potezima i na faci da je nervozan, a nervozan je zato sto pocinje da mu bude jasno da je napokon dospio u civilizaciju i da mu krkanski folovi na kooje se loze krezubi slamojedi ovde ne prolaze.
E glupani is SDA , pa Vijeće ministara će se sastaviti od SNSD ,HDZ i SDA koji ce napraviti koaliciju na nivou BIH .Koaliciju sa rušiocima BiH i negatorima BIH . Kakav Nato bolan Zvizdicu kad vam koalicioni partner Sodik nece u tamo , a i Čovic nece iako prica jedno a drugo radi .
Dok je narod gino Denis istaknuti SDA je jeo milke igro golfa i kupo se po bazenima u Njemackoj i sad RVI ima 350KM a Denis 7000KM , pa ljudi zar to nije igrokaz?
OVAJ PENIS PIZDIĆ BI BIO DOBAR KO NEKI OFICIJELNI SPIKER NA STADIONU ALI NEKE TREĆE LIGE ONO SELJAČKI FUDBAL I TO
30 GODIŠNJI SDA PARTNERI SDA NAJVEĆI TRGOVAC BOŠNJACIMA I BOSNOM SVE ZA SITNI ŠIĆAR SVOJ DŽEP I FOTELJE SDA BAGRA, IZDAJNICI I OTPAD RODA SVOG
Konkretan lik.
Sta uradi Alija od onakve drzave! Da on nije dosao na vlast, danas bi Bosna imala vise stanovnika od Hrvatske i svi bi ziveli ko ljudi.
Ne, ne, ne. Mile "Krmojeb" Bosanac je pravi predstavnik bosanskih troprstaških anticivilizacijskih kopitara: glup k'o ku rac i voli rusku trobojku
Nije to ruska trobojka, vec su to trobojke koje imaju mnoge drzave, tipa Hrvatska, Slovenija, Slovacka, Holandija, Luksemburg a svaka je nastala po uzoru na revolucionarne zastave Francuske koje predstavljaju simbol slobode. Zastava republike Srpske je danas najslicnija srpskoj zastavi !
@VitezIstine ahahahahahahahahaha