Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zapamtite, BiH nikada neće uči u EU. te priče su naučna fantastika. pogledajte oko sebe.... gledajte svojim očima šta pravite od svog života!
Ovaj clanak je u rubrici live stile? Buahahah
de mi samo recite na osnovu cega to ocekujete
Klix je to predstavio ko da je Denis Z. imao sastanak sa TRUMPOM !!!
ovaj zvidzdić je patetični lažov i kriminalac baš kao i njegova stranka... BiH je propala država i tačka
Ovo je istina što zvizda kaže da BiH poslije izbora dobija kandidatski status, samo nije reko kojih,jel možda mislio na izbore 2038 ?
bugari i vizantija naprave savez 1331g da napadnu srb.stefan decanski krena na bugarsku u kod velbuzda,rasrafi bugare.car mihailo se po jednoj verziji udavio u reci,po drugoj dobio infrakt zarobljen tokom razgovora sa stefanom.,a po trecoj,stefan mu odrubio glavu.pd tad,pa do 1371g bugarska je poluvazalna drzava srbiji,decanski nije hteo da je porobi,zbog toga je i skinut sa trona a caru dusanu jr titula bila car srba,grka,bugara i arnauta.tad smo im nabili kompleks,da im ni danas nije dobro
a vizantija kad je cula za bugarsku katastrofu na velbuzdu,okrenula vojsku ka bugarskoj i opljackala je.hehehe,braca grci.
nemanjici nisu hteli da porobe bugarsku ali su postavili svoje rodjake i ljude da vladaju bugarskom.od te 1331g bugarska je nista na balkanu i prvu su je porobili turci 1396 a medju zadnjim se osamostalila.a tek 1913g idioti napadnu srbiju i grcku,to iskoristi rumunija,napadne ih sa severa i turska,napadne ih sa juga,izgube na bregalnici itd i debili izgube velike teritorije,koje su osvojili 1912g.idioti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo zamislite koliko ljudi će otići iz naše države kad postanemo članica EU, a da ne pričamo o negativnim efektima(kratkoročnim) na male privrednike jer nisu konkurentni na EU tržištu.
Niko neće otici jer i kao clanica EUa moras dobiti dozvolu za slobodno trziste rada svake zemlje unutar EU.Primjer Hrvatske,nakon 5 godina clanstva 2017 dobiva dozvolu za Njemacku a tek sad cini mi se za Austriju i Švicu!Znaci i sad idemo slobodno kao turisti i radimo na crno..
Bezobrazluk. Niti jedna država sa 3 predsjednika, koja diskriminira demokratsko pravo na izbor (Sejdić Finci) ili ne omogući održavanje izbora u jednom od 5 najjačih gradova (Mostar), nema stabilan budžet za samostalno finansiranje bez para MMFa i Svjetske banke neće ući u EU bez obzira na Upitnik.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Crna Gora i Srbija ulaze 2025, Makedonija 2030, Albanija 2040, BH nikad nece uci, al ce dobiti pristup EU radnom trzistu. Kosovo nikad nece uci
Crna gora u EU cim se završi most za Peljesac kao i CRO u šengen i EUR kao službena valuta.Srbija mora priznati Kosovo po svim pitanjima da otvori put u EU.Makedonoja prvo da rijesi unutar drzavnih probleme i ulazak u Nato.Albanija ce kao i Rumunija biti primljena zbog geostrateskog polozaja bez problema..Kosovo,protektorat do daljnjeg.BiH?A eta reci,sve vidimo da napretka nema na vidiku..
Hahaha a vjeruje li još iko ovom lažovu i dezerteru?
pa prvo odgovorite na ona dodatna pitanja.. i onda o statusu razmisljat..
Vi očekujte i čekajte, a ja odoh da mi život ne prođe čekajući vas.