Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i ne trebate zakazivat plata ide ionako ko j... narod
E kad je glavna VIJEST zakazivanje sjednice Vjeća ministara, onda znaš u kojem je STANJU DRŽAVA !!!
Žaba ti njiha vabiš , nepoimaju da ti se odazovu!
Još uvijek nije poznato zbog čega se blokira rad Vijeća ministara BiH s obzirom na to da Vijeće ministara BiH ima neograničen mandat za djelovanje, odnosno mandat za rad sve do izbora novog saziva Vijeća ministara BiH. ...ma hajte molim vas I te kako se zna moj novinaru...ali ako ti neznas otiđi do predsjedništva možda onda saznas
Kad šaka jada ucjenjuje državu i državnike Bosne i Hercegovine. Imamo slične primjere na mnogim mjestima, gdje je zapalo i šiš i goliš da jašu na krilima naše Bosne i Hercegovine. Srce da ti pukne.
@LaLuna Država je naša kao i vaša, ni centa manje. Kad to utuviš u tu glupavu glavurdu možda bude napredka, do tad ga primaj.
Tako i treba... Prvo izborni zakon da nam sejdo i sejdici ne sjede cijeli život u predsjedništvu i ne glume hrvate... bosnje bi bile najsretnije kad mogli i hrvatima i srbima birat sve predstavnike vlasti.