Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
shta che dzaHo na slici, jel i on neki ministar?
Zvizdicu trebas prestati cugati..vidis da se vidi sada vec,sute ti te ulizice okolo....
...zvizdiću lopino...ćim zineš slažeš!!....ali samo ti sući, svi znaju da đaba sućeš,,,
Čim se ta vrata otvore, niko pokretan neće ostat u ovoj zemlji.
cuj stvorila pretpostavke ? kad to stvori ?
Neka velika vrata evo vec 20 godina se otvaraju,a nikako da se otvore.
Dobro nam došli, gospođo Mogherini.
Otvori joj vrata,toalet prva lijevo..
Zar je ta Mogherini morala da putuje da bi prenijela tako jednostavnu poruku, i time trosila pare poreskih obveznika, umjesto da ih posalje preko e-maila ili fejsbuka?
Naravno dok nam prodaju skupe kredite i dok smo im dobri robovi sve ok.
Djela, ne rijeci...
POŽELJNO JE ISKAZATI NEKI OBLIK JAVNOG PRIZNANJA HEROJIMA SLOVENIJE U MUNJEVITOM SUZBIJANJU LUKAVOG I PERFIDNOG NUKLEARNOG TERORIZMA: Da je Srbija godine 1991-e uspjela ostvariti svoj plan da raketira nuklearnu elektranu "Krško" u Sloveniji, bili bi znatno veći rizici da dugoročno budu ugroženi životi i zdravlje djece i trudnica u slijedećim državama: Slovenija, Bosna i Hercegovina, Austrija, Hrvatska, Italija, Mađarska.
Frljoka,trebaju slovenci da se dobro cuvaju muslimanau Sloveniji,srbi su sasvim miroljubiv narod dok ih ne napadas,ugrozavas. Muslimani malo po malo naseljavaju Sloveniju i mogu biti potencijalna opasnost,zaluta uvijek neka ekstremna budala,a zgodni su za vjersko manipulisanje.
Zaboravio je još reći da Mogherini nosi poruku da od trećeg entiteta nejma ba ništa i da u Međugorju nejma ba Gospe, da je Milence genocidaš i da on negira ba dženosajd. E, kad je sve to rekla, pitala je baksija imal ba Muhe da zajedno piju kahvu.