Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože,kako su samo BLESAVI obi Bošnjački političari! Ta slaba kordinacija UPRAVO ODGOVARA duduku jer je on u prošlom sazivu VM sve sa Bošmjačkim PETOKOLONAŠIMA utamburio kako njemu odgovara! ZLOČINAC zubac je ISTJER'O sve Bošnjake i zaposlio sve same CERTIFICIRANE ZLOČINCE I BANDITE i sad radi ovo što svi vidimo!!
Jel ovi politikanti, jer da su političari, ponašali bi se odgovorno, misle da će sa ovim prićama zaprićati ljude i da se nitko neće sjetiti mirovina i ovog cirkusa koji se radi sa umirovljenicima iz dana u dan. Treba postaviti pitanje tko omogućava bezobrazluk sa mirovinama i njihovom isplatom, a s druge strane evo odobravati povećanje plaća u državnoj upravi i nova zapošljavanja i pri tome potkradati proračun navodnim troškovima reprezentacije i drugim neopravdanim izdacima da ih sad ne navodim. Odmah zaustaviti sve isplate u državnoj upravi, sudstvu, policiji, parlamentima svih razina, ministrima, Zvizdiću i Predsjedništvu države i momentalno isplatiti ljudima mirovine ili gledajte što će biti u rujnu....
Hapsite Dodicka i četnike po RS
Dođe Izraelska reprezentacija u Zenicu (MUP FBIH) bez problema, dođe PAPA u Sarajevo (MUP FBIH) bez problema, dođe Angela Merkel u Sarajevo (MUP FBIH) bez problema, dođe Vučić u Srebrenicu (MUP RS) - BELAJ!!!
Ja Zvizdiću stvarno ne mogu više da čitam vaša naglabanja. Sve vam se svodi na priče i minderanje. Da ste kako valja (a niste) dosad bi svi počinioci bili pohapšeni i znao bi se njihov nalogodavac. Samo vi nastavite prebacivati loptice jedni na druge. Tako vam sve! To jedino i znate. Huligani su odavno trebali biti uhapšeni. Danas smo trebalio o tome čitati. Sramota!
Nije trebao dolaziti. Odnosno trebali su zabraniti da uđe u među šehide i tačka. Svima koji negiraju GENOCID ZABRANITI DA UĐU U PROSTOR GDJE LEŽE ŠEHIDI.
Majku Muniru treba pitati kako se postiže mir i pravda za sve Muslimane u BiH.
visokom platom?!
A da prestanemo naprdjivati i pocnemo nesto raditi? Za pocetak bojkot svih proizvoda iz srbije...ionako uvozimo gluposti od njih bez kojih se moze zivjeti.
Nemojte misliti da ce se oni ikada promjeniti! OBAVEZNO PROCITAJTE: http://nap.ba/new/vijest.php?id=14059
raja zna li ko kako da se prijavim na forum ,Nikako mi nece ,pise racun neaktiviran ,slao dopi sadmin.nista .Pleas pomozite. Daj ako neko cita od administracije neka rijese ovaj mi problem.
http://kontrapunkt-film-sarajevo.ba/uploads/Trailer.mp4
Odgovara takvima po put vas (mislim na sve političare).
Vilic za avaz kazao. sve drzimo pod kontrolom.od januara smo spremni za akciju u srebrenici a saradnja sa ostalim agencijama na najvec nivou.ahha sprci li se sta Vilicu
Nagradite ovog Vilica. nesposobnog. nek vam bude ambasador u Srbii
Postoji mogucnost da je ono u Srebrenici iscenirano ods stanen aših.. jer je to argument za slabu koordinaciju policijskih tijela, pap otom daj da ujedinimo policiju da bude fleksibilnija i organizovanija.. nije loš potez
Ili da se skrene tema od 100.000 radnih mijesta?
kako god...raja je i dalje gladna i zeljna svega...
BOJIM SE DA NAM JE SVE SLABO, A NE SAMO KOORDINACIJA POLICIJSKIH TIJELA U BIH. DAJTE BA POLITIČARI RIJEŠITE BAR JEDAN PROBLEM PA ISKRENO OBRADUJTE SVOJ NAROD. NE ŠUPLJIRAJTE. AKO NE ZNATE SAVJETUJTE SE, PITAJTE, ISTRAŽUJTE, NALAZITE RJEŠENJA...PITAJTE STRUČNE LJUDE, OBRAZOVANE, KOMPETENTNE, LJUDE SA VIZIJOM. NE ŠUPLJIRAJTE...DAJTE NEŠTO KONKRETNO
pa evo organizovače se narod da vam riješi slučaj, vi kukaj te i dobro odglumite vašu ulogu zabrinutog političara, treba vas sve otjerat i predati se JAPANU.