Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretpostavljam da je FAHRO , mali mag privatizacijskih fondova IZ DUHova i PUHova :))
BAkirov Majmune na kanafi ako do kraja naredne godine ne napraviš sa KINOM 800 miliona KM IZVOZA daj odmah ostavku ! ZA tvoju informaciju, DUBAI je kao država star 44 godine A GODIŠNJE OBRĆE SAMO SA KINOM 80 MILIJARDI DOLARA !! IMao je DUBAI svega 14 godina kad je IRIS izvozio za kinesku policiju !! KOLIKI STE UKUPNO IZVOZ SA KINOM POSTIGLI NAKON USPJEŠNE PRI(H)VATIZACIJE ? Svejedno mi jeste li hrvati, srbi, bošnjaci ili mongoli sa BiH putovnicom. Zašto ste je vršili ako niste ostavrili NIKAKVE REZULTATE KOJE KRIJETE ? JER SE BOJITE NACIONALIZACIJE ?? Evo predlažem svakoj nacionalnoj stranci ako joj je do NACIJE za sljedeće izbore PROGRAM NACIONALIZACIJE u svrhu izvoza i zapošljavanja :))
Osigurale stranacke marionete sebi... Narod od ovog nista nece ni osjetit kao ni dosad!!
Sarajaveski IRIS prije rada napravio i prodao komunikacionu mrežu za CIJELU KINESKU POLICIJU. Zamislite da se danas tako nešto desi. KO BI MOGAO ŽIVITI OD TIRADA OVOG BAKIROVOG NAPIRLITANOG MAJMUNA kojemu su puna usta demokracije ? A meni demokracija nije bacanje šuplje nego svih snaga u izvoz i zapošljavanje. NAravno kako državni čimbenici prilikom izvoza DAJU A NE PRIMAJU TAL, nova demokratska vlast je našla JOŠ ZA VRIJEME GRANATIRANJA SARAJEVA DA IRIS PROGLASI DRŽAVNOM FIRMOM da lakše dunkcionisala. Ko ENergopetrol ! A kako je poslije završio Energopetrol eno je na krivičnom sudu kolega Branković. A njegov mentor Bičakčić nije nikada optužen iako imam papire da je naredio ENERGOPETROLU PRODAJU GORIVA PO NIŽOJ CIJENI OD NABAVNE. I JOŠ NAKON TOGA ALIJA ZABRANI DEDA MRAZA ! Sigurno je mislio na ponašanje ala premijer BIČAKČIĆ !! :))))) Doduše poslije se je Alija pravdao: Nije Bičakčić KRAO ZA SEBE !!
kakav iris?...sta ti je to?....znas li ti jaro sta su kinezi i za koliko para nesto naprave?....bosnje mogu samo pored kaldrme sjesti i prositi kod kineza.....eto dobili ste 8 miliona sadake i to je previse......raspiataj se malo koliko milijardi i kakvu tehnologiju ulazu u srbiju
http://www.euro-investment.com.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=133:13-11-2014-izvjestaj-sa-skupstine-iris-computers-dd-sarajevo&catid=12:izvjestaji&Itemid=185 EVO OVAJ sada u vlasništu DUFova ZIFova i OPUHova u BAkirovom i Zvizdićevom vlasništvu. PRIVATNOM BEZBELI. I on služi samo kao polog za pranje novca u zemlji ivani
Da hoce pare biti za BIH... Inace bi mi bili Las Vegas
Zamisli te dobiju te pare ti Zvisdici (SDA),ta konta samo oni mogu da koriste ko ce znati sutra gdje zavrse na kojim destinacijama i tajnim racunima..!
4,3 miliona vama zvizdicu a 4,3 miliona nama zvizdicu
Zvizdiću 30 miliona a koliko nama?
ti ces dobit ratu kredita da vracas
Ovo je donacija ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)