Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš tako, besprizoran i antizivilizacijski čin okupljanja četničke eskadrile duboko razdire osjećaje svih dobrih ljudi koji su se borili i dalje se bore i žive za ideju suverene, evropske Bosne i Hercegovine.
Bogati Zvizdiću kad ćeš ustati sa te fotelje i ustupiti mjesto nekom mlađem. Vi na vlasti isto ko da vam je babovina nikad otići. Dajte nam novih faca. Svaki dan isti garibi.
Važno je da su Bošnji najveći problem nekakve vehabije .
Pa doslo je tako sto su se prvo skupili pa onda oduzeli losom brljom.Zvizda sto postavljas glupa pitanja?
otvorim kliks kad ono na naslovnoj strani deset clanaka o cetnicima u Visegradu. Pitam se da li bi kliks objavio 10 naslovnih clanaka o 50 milijardi maraka donacija koje je pokrala sda
ovo okupljanje je klasicni dokaz da mi nemamo drzavu
Svi su jako sokirani....iznenadjeni...eto prisjela im i kahva jutros a i rahat lokum nije imao isti ukus
Sljedece godine tempirati bombe pa nek te spodobe lete u zrak.
SDA naivna ko francuska sobarica.Pitanje je zasto se cetnici okupljaju u BiH zadnjih 30 godina,otkad ste svrgnuli "mrski Titov rezim".Pa zato sto zadnjih 30 godina u BiH vladaju cetnici,ustase i handzar divizija,braca po fasistickoj ideologiji.
Sve fini ljudi. Ovaj svoje odZviždo, pokrali ste Boga Oca, a sad ko poziva njake institucije. Bljak
Kao i svake godine. Pa ne mozete se ibretit 25 godina zaredom.
Svakog jutra cim se probudim zahvalim se svim mogucim i nemogucim bogovima sto nisam Dzikan. Ja mislim da ne postoji veca kazna na ovom dunjaluku nego biti Dzikan.
Postoji, poturcenjak
ŽELJELI STE DRŽAVU SA NACIONALNIM STRANKAMA !!! E OVO JE SAMO JEDAN OD REZULTATA TAKVIH ŽELJA!!!
Majkl Đekson heroj a ne zločinac!
Ne znamo jer mi zato nismo zaduženi uostalom čemu služe institucije na državnom nivou?