Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protjerati Fahro-ve crnokošuljaše crno gorske bitange preko granice odmah. Svi da se vrću oklen su šljegli u opancima.
Kada će vlast...Što kaže drug REKET
BiH,,,Drzava Karneval u Blatu...
-Sve ih sakupiti od SDP preko HDZ-i ostalih stranaka u jednu Salu Kamete i svih medija pomogucnosti i STRANIH ,da svi cujemo sta to hoce ti malobrojni hrvati u FBiH,i da se to raskrinka vise ovo je citav cirkus sta rade drze narod k´o taoce u ovoj Drzavi.
Mislim da nije dobro da Hrvati nemaju svoje predstavnike u vlasti na nivou Federacije i BiH tj. ljude za koje je vecinski glasao Hrvatski narod. Upravo je to bio i jedan od bitnih razloga raspada Jugoslavije. S druge strane mislim da je dobro i to sto SDP pokusava napraviti vlast na osnovu Platforme i sto govori o Hrvatima i drugim narodima koji nisu vecina na teritorijama na kojima zive npr. Hrvati i Srbi u Sarajevu, Bosnjaci i Hrvati u Banjaluci ili Srbi i Bosnjaci u Livnu ili Capljini. To je prilika da se napravi pritisak na HDZ-ove, a preko njih i na Dodika da se uspostavi RAVNOPRAVNOST SVIH SVUDA. Jer kako Covic moze pravdati borbu za \"hrvatska\" mjesta u Federaciji ili Predsjednistvu BiH, a ne brine se nimalo za zastupljenost legitimnih predstavnika Hrvata u Banjaluci i RS, pa ni u Sarajevu? Da ne govorimo o zastupljenosti Bosnjaka u mjestima i kantonima gdje HDZ ima vecinu Zato napraviti Platformu za RAVNOPRAVOST SVIH SVUDA!
dobro se gospodin Zvizdić prolaktao.Sigurno je negdje sa juga.
Ima li neki i.di.o.t da stvarno vjeruje u ove reketaške blefove? Zna se da je to pritisak na dva HDZ-a, ali, j.b.g., oni nikako da popuste!
Mogu za dopresjedavajućeg iz reda hrvatskog naroda izabrati jednoga od dvojice zastupnika HSP-a. Može Asić - čovjek je domar po profesiji, održava i čisti Glavni stan stranke, a može i Stanko Primorac - čovjek je konobar po profesiji, i to onaj predratni. nije mala stvar-ugostiteljska škola, još iz Titinog vakta.