Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovi politicari kad se ujutro probude vec u agendi za tekuci dan imaju spisak nebuloza koje ce izjavljivati,ili je to slobodna volja i stvar inspiracije, i interesuje me da li i u jednom cosku svojih rezidencija imaju ogledalo
Siđi s lingišpira havetinjo, pa pogledaj narodu u oči pune beznađa.
Moj Denisu, blago tebi. Što ti imaš dobrog dilera, to niko nema 😀
Čovjek kad ih sluša topi se od prosperitetne miline, ali kad se okreneš oko sebe vidiš ljude i pse oko kontejnera gdje se otimaju o robu i hranu, pogledaš red u teta Zilhinoj kuhinji kolonade uličnih prosjaka koji jecaju, plaću, bosi hodaju, leže na asfaltu i tresu se ko da imaju parkinsonovu, sviraju, igraju, čak i stranci prosjače po sarajevskim ulicama, iz Srbije, Holandije, Francuske, Njemačke. Ovakvi ćemo teško u EU, ali ima nade dok je žive glave.
EEEE MOJJ ZVIZGANE SAM DA SE GRANICE OTVORE KO U HRVACKOJ MOCES JEDINO SVOJIM UHLJEBASIMA NAPLATITI POREZ JER CE SVE POBJECI MAGARE JEDNO
Svaki dan iste vijesti kolaju u ovoj BIH. Počne se sa europskom perspektivom a završi S Bakirom i Turskom. Ubaci se tu Milo i ona njegova missica sa akcizama i Čović koji izigrava predsjednika BIH. U Sarajevo svaki dan nešto, ako nije opljačkan konzum ili nekog auto pregazilo onda je neko urinirao gdje nije trebo. Iz ostatka BIH dođe koja dobra vijest ionako siromašne okoline.
Bogami isto ko da ćemo sljedeć hefte ući u tu EU i da će odmah navaliti investitori i pravna drzava. Lipši magarče dok trava naraste. Cijela jedan generaciaj će još propasti dok se vi metar pomjerite. U normalnoj drzavi vi ni poslovođe, ne bi mogli biti a kamoli premijeri i ministri.