Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ste se sjetili toga vi u Sda.pa tako je vec stanje od rata do sad.sram nek vas bude.uzmi platu kraljevsku i suti.polagat cete racun kod Boga ako ovdje necete!
Ode Mevludin, dođe Milorad. Ode Selim, dođe Vera. Ode Hajrudin, dođe Vlastimir. Ode Edina, dođe Kristina
Sto sute SDP i NS ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
fol mu smeta sto nema Bosnjaka i Hrvata u institucijama RS, a prije par dana vriska sto su neke pozicije u Sarajevu dobili Srbi i Hrvati. SDA banda je ustvari samo ljubomorna na Dodika, a ustvari bi radili isto sto i on
http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Zvizdic-nezadovoljan-nacionalnom-strukturom-u-MUP-RS-a-precutao-diskriminaciju-u-FBiH/285638.html
A ko hebe konstitutivnost Srba u hercegovačkim kantonima na tkz. ''zapišanoj teritoriji'' od strane političkog vođstva Hrvata, jel' de?
Nemoj ti govoriti u ime Hrvata! Njima je dobro u RS-u.
Onog dana kad je taj genocidni dio bosne dobio naziv u kojem nosi ime samo jednog naroda, sva ravnopravnost je pala u vodu. Stanje je takvo od rata i nista se posebno nije promijenilo osim sto ti jedni vise javno ne muce i ubijaju one ostale.
Ti se hudo tek sjetio kad je proslo 20g kad su svi haman radno sposobni napustili rs mrs hebo te Bake u pakas
Boli vas briga za Bošnjake u RSu! Ovo je ovako godinama, a vi sada to povlačite! Mafijo tendersko-uhljebarska! Nek' idu Bakir i Forto da se bore za njih. Jašta će.
Hajmo malo o RS-u, Federeaciji, ukidanju entiteta, ratu, itd. Nismo gladni, siromasni, neskolovani, korumpirani. To nismo. De malo o ratu Zmaju od Minhena.
trebalo je na ovom insistrati daaavno! a ne da Mile svaki dan kenja o ugroženosti Srba gdje god stigne
a koliko su diskriminisani oni što nisu članovi SDA?
Eklatantno je samo da si ti konj. Ostalo će se dokazivati
to se trebalo 97 god raditi, al valjalo je praviti vile po poljinama hebo vam bake mater
Odličan sistematski pregled zakonodavstva i statistika koje nesporno potvrdjuju da se danas, u 21. vijeku u entitetu Republika Srpska otvoreno i nekažnjeno provodi politika aparthejda.
Oni bošnjaci koji su hrvatima birali Komšića su nam nanijeli više štete nego dobra. Valjda im je obećao tužbu za pelješki most, a izjavilo se to obećanje...
Genocidaši i UZP ovci konstantno pokušavaju da sruše BiH nebirajuči sredstva i način kako to uraditi.Sjetite se samo perioda 92-95 sta su radili za vrijeme agresije na BiH.Pamet u glavu i nikad im ne vjerovati.Rat se vodi na vrlo perfidan naćin.Smrt fašizmu,sloboda grada ima.
Šta se ti brineš za Hrvate u RSu ako se već Ćović, samoprozvani legitimni predstavnik ne brine.