Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji pokazatelj koliko je BiH propala kao država i društvo je činjenica da je BDP BiH manji za 69% u odnosu na EU. Sa nacionalnim politikama na vlasti ta razlika se može samo povećavati, a društvo i država samo propadati sve više i više. Zvizdić neka i dalje priča bajke glupanima.
Da, sve nas je više u Evropi.
Zamislite sad kakve su ostale godine bile...
Ovaj zvizdić je totalna budala samo on vidi napredak
Dragi gospodine Zvizdiću Vi se ponašate kao premjer Norveške, imate li vi prozore, ogledalo... Vidite li 500.000 nezaposlenih, vidite li ljude na kontejnerima ???
Po principu...hvalite me usta, razvaliću vas :D
Samo dalje cemo bez Bakira,nesposobniji i neobrazovaniji nemoze biti ma ko bio umjesto njega.
E jesi Zvizdicu i ruzan za medalju a sto znas lagati svoj narod, tu si prvak.
FA-DEAL facebook.com/korumpclothing
Hiljadu puta izgovorena laž postaje istina. Penise Pizdiću ovu brojku sa svojim lažima o napretku si prekucao. SDA bagro!
Ne kaki Predsjedavajuci nego reci sta je konkretno uradjeno? Kad cete npr. ukiniti dvije skole pod jednim krovom? Ili uspostaviti policiju na drzavnom nivou?
ili odvojiti kanalizaciju od miljacke u po glavnog nam grada
Lazes smradu jedan lazes Bosna je jos daleko priznaj narodu fam ti hebem.
Bgm.... Nije mu dobro... Neka ga neko doktoru odvede....
Ovaj je pod nekim drogama ili nije upucen u stvarnost.
dabogda tebi ovako dobro bilo
Begzad de ne bi slozio s tobom Zvizdicu😂