Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejton 2 ce jedino biti dobar ukoliko zabrane stranke SDA, SDP, SBB, HDZ SDS i SNSD i njihove clanove etiketiraju tako da ne mogu se vise baviti politikom. Sve ostalo nece donijeti nista novo.
svi oni koji vole BiH moraju znati da im MZ nikad neće pokloniti državu, već da se za nju sami moraju izboriti!
jes
Ova politika za tebe je nedostizna...💡💡💡
Sta ako Deyton2 donese treci entitet?🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
pa ideja nije tako losa...bar za srbe..trebalo bi iskoristiti prisustvo trampa i izraelaski uticaj na njega...zasto da ne....dodik bi morao ozbiljno razmisliti o ovoj ideji.....a tu je i brat putin da udari pecat...:)
sad ovi iz sda pustaju probne balone i prosipaju ublehe .... na sta im se svela poltika, da nemaju pametna covjeka da nesto mudro kaze i odmjereno ...
Čini mi se da će trebati traktora.
sinner82 Tvoje godiste ili mladji?
Ma kad bi se ti s kim imao dogovoriti u ovoj drzavi. Sve divljaci
Čovjek javno govori da je dobro da mu drugi uređuju državu :D
O cemu ovi pricaju, tko ce potpisati dejton 2, grcamo u dejtonu 1 ima 25 godina. Svatko normalan je za to da njegovom drzavom ne upravljaju stranci, samo bosnje prizeljkuju da im ameri kroje kapu. Ili dogovor ili razlaz, sve ostalo nema smisla,a dogovoriti se ocito ne mozemo. Nisu mi jasni ljudi koji prvom prilikom gledaju pobjeci iz drzave, ali ne daju da se ista mijenja.
@fantom slobode ti znaš od kada se priča o dejtonu 2, hrvati su ga trazili jos kad je izabran komsic. neka kokosarska prica bosnjacke politike da zaokupi plitke umove do pred izbore kad im dodju na vrata sa kilom kafe
Dejton dva=3 entiteta??
@fantom slobode Autosugestija?
ti bi mogo i familija ti ministarska il makar djeca vam malo vani dok se situacija ne razriješi pa poslije sporazuma ope iznova
I ako ga slucajno bude nevjerujem da ce SDA odlucivati.Jednom nas je ukopala tamo a druga sansa bi bila tot alno pogubna za BIH i Bosnjake.Ovdje ce morati malo pametniji od SDA odlucivati
Dejton 2¨ je velika podvala Bošnjacima! Internacionalna zajednica želi tako zadržati ¨Dejton¨, ali ne u sadašnjoj formi jer zna da namećući ga, sad ozbiljno krši Internacionalno pravo! Naime, sadašnji Dejtonski sporazum je nakon svih presuda PRAVNO NIŠTAVAN po osnovu ¨ius cogens¨ norme koja je norma nad svim ostalim normama u Internacionalnom pravu.
Svako onaj ko nam nameće ¨Dejton¨, ozbiljno krši Internacionalno pravo. To u internacionalnoj zajednici znaju i sad bi da nam podvale ¨Dejton 2¨, kao blago modificiranu verziju sadašnjeg ¨Dejtona¨ a potpisanu nakon presuda na Tribunalu i na Internacionalnom sudu - u situaciji kad nema oružane agresije (dakle, bez prinude silom).
@lilium.bosniakus Internacionalna zajednica bi onda mogla i dalje primjenjivati ¨Dejton¨, ali tako da uz pomoć ¨Dejtona 2¨ ne bi više kršila Internacionalno pravo – a što sada radi provođenjem ovog ¨Dejtona¨! Dakle, podvalom nazvanom ¨Dejton 2¨, imaju nam namjeru zapečatiti sudbinu tako da potpuno ozakone genocidni entitet, Republiku srpsku, kao trajnu kategoriju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glup si ko ona stvar.. naravno da tebi i saci podobnih trenutno stanje odgovara..
"Zvizdić smatra da je ova godina bila predizborna, a da će naredna biti "obojena" dodatnim tenzijama ili radikalnom retorikom, što će biti u funkciji izborne kampanje, a to će "otežati rad svih vlada".Kada preti politicki zastoj, strahovi od ekonomskog kolapsa cvjeta. Moze biti korisno ako niko ne intervenise.Belgija koja je bila 541 dana bez Vlade nam je dokaz.